OnePlus láká na model 5, představí se 20. června

2× aktualizováno
8
OnePlus láká na model 5, představí se 20. června
Fotografie: OnePlus
  • Uniklý render odhaluje duální fotoaparát na zadní straně
  • K představení by mělo dojít 20. června

Aktualizováno 9. 6. 2017

Do představení nové vlajkové lodi OnePlus 5 zbývá několik málo dní a výrobce dále láká na svou novinku. Tentokrát již zveřejnil obrázek, na kterém je vidět vzhled zadní strany zařízení. Spatřit můžeme i již dříve avizovaný duální fotoaparát na zadní straně. Opět vzpomeňme, že premiéra proběhne 20. června.

OnePlus 5

Aktualizováno 7. 6. 2017

Další vlajková loď společnosti OnePlus již klepe na dveře. Známe oficiální datum představení, které proběhne již 20. června 2017. Výrobce samozřejmě dopředu na novinku láká, tentokrát videem. Na něm můžete vidět spokojené uživatele předešlých modelů, kladné recenze či ryze pozitivní hodnocení. Výrobce vše shrnuje, že je vždy obtížné zákazníky potěšit. Například na Amazonu se OnePlus může pochlubit hodnocením 4,3 z 5 možných hvězdiček. Letos si však OnePlus jde pro pátou hvězdičku. Ta mimochodem odkazuje na chystaný model, kterým bude OnePlus 5.

Původní text z 26. 4. 2017

O chystaném OnePlus 5 neslyšíme poprvé. Spekulace se objevily již na sklonku loňského roku a nyní se můžeme podívat na ucelenější informace. V prvé řadě bude možná mnohé z vás zajímat označení. Výrobce přeskočí číslo 4, které je v mnohých asijských zemích považováno za nešťastné, a nástupcem současného modelu OnePlus 3T tudíž bude OnePlus 5. Ve výbavě se očekává opět 5,5palcový displej, procesor Snapdragon 835 nebo nadprůměrná 6GB operační paměť. Je rovněž nasnadě nasazení nejnovější verze operačního systému Android, což v současnosti znamená 7.1 Nougat. Podstatný je však únik renderu, který odhaluje pravděpodobnou podobu zadní strany.

OnePlus 5
Pravděpodobná podoba OnePlus 5

Jak můžete vidět, společnost by mohla prvně svůj model osadit duálním fotoaparátem s vertikální orientací. Za povšimnutí rovněž stojí, že na zadní straně není čtečka otisků prstů. Starší modely mají čtečku na čelní straně a pravděpodobně to tak i zůstane. Je zde samozřejmě malá šance, že by se jí výrobci podařilo zakomponovat přímo do displeje, avšak spíše čtečku otisků prstů spatříme opět v prostorách pod displejem. K představení modelu OnePlus 5 by dle současných informací mohlo dojít v horizontu dvou měsíců.

Zdroje: indiatoday.intoday.in, phonearena.com

Diskuze ke článku
Čolák
"Za povšimnutí rovněž stojí, že ze zadní strany zmizela čtečka otisků prstů." OnePlus měl čtečku otisků prstů vždy na přední straně! Nevím, co to píšete za nesmysly.
disius
Uz nech je to tu, cakam nanho ako na spasenie. Ak to nepremrstia s cenou, tak kupujem medzi prvymi :)
Chlupan
Nechci být hnidopich, ale ve videu je 22. června :D
Chlupan
Ale launch event je fakt 20.6., tak datumu ve videu nerozumím :/ Že by začátek prodeje?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze