Chystaný low-end od LG bude mít malou RAM a starý Android

19
Chystaný low-end od LG bude mít malou RAM a starý Android
Fotografie: hdblog.it
  • Model Premier Pro Plus má nabídnout displej s HD+ rozlišením
  • Nasazen bude duální fotoaparát na zadní straně
  • O výkon se postará procesor Helio P22

Skrze hdblog.it unikly informace o připravovaném LG Premier Pro Plus. Za vcelku komplikovaným názvem se skrývá jednoznačně jeden ze základních telefonů výrobce. Displej, jehož úhlopříčka by se měla pohybovat nad hranicí 6 palců, bude disponovat základním HD+ rozlišením. Pod kapotou nasazený procesor Helio P22 má doprovázet jen 2GB operační paměť. Hlavu si LG nedělá ani s aktuálností softwaru a novinku zřejmě vybaví starším Androidem 9.0 Pie. Velikost interní paměti prozatím není známa, naopak víme, že telefon zvládne paměťové karty.

Zabezpečení obstará čtečka otisků prstů na zádech telefonu. Na stejné straně vidíme i dva objektivy fotoaparát. Standardní snímač doplní ještě ultraširokoúhlý fotoaparát. V další výbavě se objeví například USB-C nebo 3,5mm jack. Prozatím není známo, kdy se novinka oficiálně představí. Stejně tak nevíme cenu, avšak ta by se měla pohybovat velmi nízko.

Diskuze ke článku
Fasciny
Tak to bude pěknej shit :D :D to si dělají srandu. To bude přesně ten telefon s androidem který mu bude dělat ostudu..
Adamantium
Kdyz to daji za dvojku, tak hodne nenarocne uzivatele by to mohlo oslovit..
Pavel Kapoun
Tohle určitě LG zachrání... I kdyby to dávali za 990,-Kč, je to telefon naprosto k ničemu. HW utáhne stěží systém a bude fungovat náladově. To samozřejmě za předpokladu, že tam nic nedoinstalujete.
Anonym
Tohle je přesně ten typ telefonů, který LG jenom dává další hřebík do rakve

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze