Chystané HTC Desire 830: unikají informace a fotografie

5

Střední třída v podání HTC by mohla dostat novým impuls v podobě modelu Desire 830. Ten bude opět sázet na zářivé barvy a současně i velmi slušnou výbavu, jejíž základem bude osmijádrový procesor nebo 5,5palcový Full HD displej.

HTC

V letošním roce se v případě HTC hovoří především o vlajkovém modelu 10, který by se již v příštím měsíci mohl objevit v prodeji na českém trhu. Výrobce se nicméně nebude spoléhat pouze na jeden model a dočkáme se zřejmě i zástupce střední třídy, kterého ztělesní model Desire 830. Z uniklých fotografií lze vypozorovat, že výrobce zůstane věrný svěžímu designu, kde kombinuje bílou barvu s menšími prvky v jiné barvě. To již ostatně známe i ze starších kousků řady Desire. Základem výbavy má být 5,46palcový displej s Full HD rozlišením a osmijádrový procesor MediaTek 6753, kterému bude sekundovat 3 GB operační paměť.

TIP! Objevilo se HTC 10 v červeném, určeno je však zřejmě jen pro Japonsko

HTC Desire 830

Pro vaše data bude připraveno 32 GB úložného prostoru a mělo by se dostat i na podporu paměťových karet. Ve střední třídě ještě nedojde k nasazení moderního USB-C konektoru a budeme se muset spokojit s micro USB variantou. Více informací v tuto chvíli není k dispozici a známý není též ani přibližný termín představení.

Zdroje: nowhereelse.fr, phonearena.com

Diskuze ke článku
Míša
Je více méně podobný, skoro až stejný, jako x 9. Tak snad i boom sound, společně s LTE pro eu. Pokud bude cena cca 8tisíc, má u mě šanci.
P8
I za těch 11K by byl dobrý...
dakr1
Cenou to HTC zabije. Ale bude mit aspon ukazkovou podporu a velmi kvalitni zpracovani. A jsem zvedav na fotoaparat.
U A9 byl prijat vesmes pozitivne, tak treba uz se u fotaku blyska u HTC na lepsi casy. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze