Chystá se OnePlus Two: upravitelnější, levný a tajemný

9

Jednou z hvězd letošního výčtu vlajkových lodí je bezesporu OnePlus One. Telefon, který přinesl vynikající výbavu za cenu, které nikdo z velkých výrobců nemůže konkurovat. Na povrch nyní prosakují první informace o jeho nástupci.

Již v září jsme se od samotného zaměstnance OnePlus dozvěděli, že společnost již chystá nástupce povedeného a těžko sehnatelného modelu OnePlus One. Ten má nést název OnePlus Two a zdroj, který je v blízkém spojení s webem Business Insider nám přináší několik novinek, které nastávající vlajkovou loď tohoto výrobce přibližují.

Letošní OnePlus One

První zmíněnou novinkou je fakt, že bude přizpůsobitelnější. To znamená více zadních vyměnitelných krytů, které měly být běžně k dostání u OnePlus One, ale kvůli výrobním problémům byl jejich počet velmi omezený. Další potěšující zprávou je, že OnePlus Two si má udržet svojí hlavní zbraň, kterou je výborný poměr cena/výkon a novinka nemá stát více než 500 dolarů (13 000 korun s DPH) i přes to, že telefon čekají razantní hardwarová vylepšení. Poslední zmínkou je „hardwarové překvapení,“ které zahaluje telefon rouškou tajemství a my můžeme jenom hádat, co to bude. Senzor srdečního tepu? Snímač otisků prstů? Zatím nevíme a budeme si muset počkat.

Zdroje: businessinsider.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Honza
Pane Mrázi, zapomněl jste zdůraznit, že se bude jednat o druhého "zabijáka vlajkových lodí"! :D
Martin Mach
Martin Mach
Měřič srdečního tepu, snímač otisků prstů... Takové nesmysly tam snad nenacpou. Zbytečně to zvedá cenu i hmotnost ;-)
Kuba Veselý
Kuba Veselý
500 dolaru ? vysmech :D
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Ty ceny novinek nic moc... Nexus 6 taky nesmyslně drahý... Já chtěl Oneplus za něco vyměnit, bohužel není za co. Po 4 dnech s LG G3 jsem se k Oneplus zase vrátil. Jediné co mi chybí je LTE 800 Mhz, ale jelikož Vodafone bude i moje město do konce roku mít pokryté LTE 2100 Mhz, které Oneplus má, společně s 1800 Mhz co používá Vodafone v Praze, tak to není tak hrozné. LG G3 je proti Oneplus zasekané, pomalé, lagující s naprosto tragickou výdrží na baterku díky zbytečnému a proti Oneplus průměrnému displayi. A ještě má tak strašně pomalé nabíjení! Na Oneplus Two se opravdu těším.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze