Chcete být animovaní? S novými AR Emoji u Samsungů Galaxy S9 to bude možné

1
Chcete být animovaní? S novými AR Emoji u Samsungů Galaxy S9 to bude možné
  • V nových Galaxy S9 se nachází funkce AR Emoji
  • Skrze aplikaci fotoaparátu je možné vytvořit animovanou verzi sama sebe

Dnešním světem hýbou různé emotikony a současně i možnosti virtuálního světa. Není překvapením, že se tyto světy snaží mnozí kombinovat. Aktuálně k tomuto kroku přistoupil Samsung ve svých právě představených modelech Galaxy S9 a Galaxy S9 . Funkce se nazývá AR Emoji a majitelé ji najdou mezi speciálními režimy fotoaparátu. Nová funkce využívá algoritmus strojového učení na základě dat, který analyzuje dvojrozměrný obraz uživatele a zmapuje více než 100 obličejových rysů a následně vytvoří trojrozměrný model. Výsledek by pak měl více či méně připomínat právě konkrétního uživatele. Animovaná emoji by pak měla být schopná kopírovat vaše chování či mimiku.

Samozřejmě ne vždy bude výsledek zcela ideální a zázraky rozhodně nečekejte. Své „animované já“ si budete moci dodatečně upravit. Například si změnit vlasy, barvu pleti či očí. Vaše výsledky pak můžete sdílet nejen jako statický obrázek, ale klidně jako video, kde bude nějaké vaše konkrétní chování. Samsung dodává, že sdílet vytvořené AR Emoji bude možné na většinu sociálních aplikací třetích stran.

Zdroj: engadget.com

Diskuze ke článku
Kostak
Tady toto následování trendů jabka je k pousmání.. :) Animoji mě na Xku bavily tak půl hoďky, kravinka srandovní, ale spíš bych viděl užití této technologie v něčem smysluplnějším.. Tyhle samsungovské animáčky jsou dle mě taky jen na chvilku, pak to přestane bavit... Určitě pro mne nebudou důvodem upgradu z S8 na S9.. Holt, trendy jsou trendy.. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze