Česká aplikace Fripito přidává olympijské Rio de Janeiro

  • Nejnovějším přírůstkem v aplikaci Fripito, která nabízí foto průvodce do mobilů a tabletů, je průvodce městem Rio de Janeiro, které již za pár dní bude dějištěm letní olympiády. Autorem je brazilský fotograf, rodák z Ria, Leonardo Paris. Průvodce provede nejznámějšími místy jako je socha Krista na hoře Corcovado, Cukrová hora a
  • pláže Copacabana.

Fripito přináší nového průvodce, který pomůže nejen fotografům, ale i cestovatelům objevit tropickou krajinu a hlavně neutuchající atmosféru v pulzujícím Rio de Janeiru. Průvodce provede nejznámějšími místy, jako je socha Krista na hoře Corcovado, Cukrová hora, pláže Copacabana a Ipanema nebo historická čtvrť Santa Teresa. Součástí průvodce jsou i offline mapy a nespočet tipů, jak si vychutnat pobyt v Rio de Janeiru.

TIP: Fripito od českých tvůrců vyhrálo účast na CES 2015

Aplikace Fripito

Autorem 70 fotografií je brazilský fotograf Leonardo Paris, který se podělí o praktické a užitečné tipy pro fotografy, tak aby měl každý možnost nafotit krásné snímky. V průvodci jsou doplněny také informace o nastavení fotoaparátu, fotografickém vybavení i nejlepším čase, kdy uvedená místa navštívit. Všechny fotografie obsahují GPS polohu a jak veškerý obsah, tak mapy lze stáhnout offline do mobilu nebo tabletu.

Průvodce “Úžasné Rio de Janeiro” bude do 21. srpna 2016, v rámci svého uvedení, ke stažení za limitovanou cenu 3,99 USD pro iOS i Android. Zájemci si mohou v aplikaci zakoupit také další průvodce např. Namíbii, Nový Zéland, italskou Florencii, Cinque Terre, Kyrgyzstán, Kubu, řeckou Meteoru, Island, Pálavu, Moravské Toskánsko, Azory, Prahu, Čínu, Jihoafrickou republiku, České Švýcarsko, Český ráj, Kanárské ostrovy, Paříž, Londýn, New York, Brooklyn, Madeiru, Filipíny, Arizonu, Sicílii, Dubaj nebo Bolívii. Zdarma pak mají možnost nahlédnout do připravovaných průvodců jako třeba národní parky USA apod, Japonsko, Izrael, Botswana a mnoho dalších.

Od dubna 2016 mají všichni uživatelé možnost aktivovat si přímo v aplikaci prémiové předplatné, a získat tak zvýhodněný přístup ke všem průvodcům, fotografickým i cestovatelským tipům, exkluzivním fotografiím s GPS i offline mapám za jednotnou cenu. Vybrat si mohou ze dvou nabízených variant prémiového předplatného, a to měsíční variantu za 9,99 € nebo tříměsíční za 23,99 €. Samozřejmě nadále zůstává i varianta jednorázové platby za konkrétního průvodce.

Stáhnout Fripito

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze