CDMA od Eurotelu má již 65 tisíc uživatelů

Vyskokorychlostní mobilní připojení CDMA od Eurotelu k dnešnímu dni používá již 65 tisíc zákazníků. Strmý nárůst z minulých měsíců se nyní zpomalil a Eurotel se nyní bude snažit zvětšit pokrytí a celkově posílit síť stvabou nových základnových stanic.

Vyskokorychlostní mobilní připojení CDMA od Eurotelu k dnešnímu dni používá již 65 tisíc zákazníků. Strmý nárůst z minulých měsíců se nyní zpomalil a Eurotel se nyní bude snažit zvětšit pokrytí a celkově posílit síť stavbou nových základnových stanic.

--- Tisková zpráva ---

Počet zákazníků, kteří využívají vysokorychlostní mobilní přístup k internetu prostřednictvím technologie CDMA2000 1xEV-DO překročil minulý týden hranici 65 tisíc. Díky dalším novým CDMA základnovým stanicím uvedeným do provozu v průběhu podzimu se tak zároveň rozšířilo pokrytí a kapacita sítě; společnost Eurotel tak opět potvrdila svůj závazek poskytovat kvalitní internetové připojení všem zákazníkům.

Za tak vysokým nárůstem uživatelů vysokorychlostního mobilního připojení prostřednitcvím technologie CDMA v průběhu měsíce a půl stojí především úspěch a obliba speciální vánoční nabídky pro nové klienty. Kromě všeobecného snížení cen datových tarifů pro ně Eurotel připravil také atraktivní balíček za zvýhodněnou cenu, který obsahuje notebook, modem a připojení k internetu. Aktivací tarifu Internet Pro nebo Internet Kombi do konce roku 2005 získají zákazníci dvouměsíční připojení zdarma a současně mohou získat i nový CDMA modem AnyData ADU–E100H za pouhou 1 Kč. Součástí této kombinované nabídky je i notebook za speciální cenu 13 600* Kč. Nabídka platí do 31.prosince 2005.

I v průběhu podzimních měsíců nadále probíhala výstavba nových základnových stanic a posílení stávající kapacity sítě po celé republice, díky kterým došlo jak k rozšíření pokrytí a dostupnost služby ve více lokalitách, tak také k navýšení kvality signálu a rychlosti přenášených dat v již pokrytých oblastech. Ke zvýšení pokrytí a kapacity došlo v Třebíči, na Sedlčansku, v okolí Velkých Popovic, v Loukách na Zlínsku, v okolí Loun a Žatce, ve Volyni, příboru, v Uničově, v okolí Chocně u Vysokého Mýta nebo v lokalitě mezi Kralupy a Mělníkem. V současné chvíli je celkový počet základnových stanic 297, což představuje pokrytí 80 % populace po celé České republiky vysokorychlostní bezdrátovou konektivitou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze