Budoucí Samsung Galaxy S5 zřejmě ve dvou variantách

18

Pomalu ale jistě se blíží konec roku, stejně tak se blíží i nové vlajkové lodě, procesory či chytré hodinky. Poslední zprávy hovoří o plném průběhu příprav nejvybavenějšího modelu Samsungu, Galaxy S s pořadovým číslem 5. Ten by měl nabídnout dvě varianty lišící se zpracováním, k tomu by při jeho představení mělo dojít k malému překvapení.

Oním překvapením by měla být druhá generace chytrých hodinek Samsung Galaxy Gear. Ano, ta první byla představena teprve nedávno, k tomu ale došlo hlavně proto, aby Samsung mohl konkurovat případným hodinkám Applu. Nic takového se nakonec nekonalo, a ani hodinky nejsou nijak v oblibě, z přibližně 800 000 vyrobených kusů se prodalo zatím jen něco okolo 50 000. Nyní se již přesuňme k samotné vlajkové lodi pro příští rok, modelu Galaxy S5.

Ten by totiž kromě předpokládané hardwarové výbavy, čítající 64bitový procesor Exynos, pětipalcový displej neznámého rozlišení nebo 3 GB paměť RAM, měl být v prodeji ve dvou variantách. První, prémiová, by měla být zhotovena z kovu, což u Samsungu opravdu vítáme, k tomu by měla nabídnout zakřivený displej. Bude se však jednat o exkluzivní produkt, dozajista i s exkluzivní cenovkou. Druhá varianta pak bude klasický, kromě prohnutého displeje, stejně vybavený model S5. K představení by pak nově mělo dojít v únoru. V poslední době se objevují koncepty zejména první, kovové varianty, jeden z nich si můžete prohlédnout na přiloženém videu. Co si myslíte, trefili se autoři? Video bylo brzy staženo, to by mohlo nasvědčovat jejich dobrému odhadu.

Zdroje: notebookcheck.com, phandroid.com, androidauthority.com, unwiredview.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
Vojtulee M.
Vojtulee M.
Ale Samsung Galaxy Gear se prodalo 800 000. 50 000ks to bylo pouze v Jižní Koreji. Opravte si to...
Lukáš
O kolik si myslíte že bude ta prémiová verze dražší? přesáhne to hodnotu 18-19k ?
jojo
to je pak tezke kdyz lidi lakaj prvnim modelem a hned info ze bude za par mesicu novy, lidi to spis nasere no...a todle predhaneni se kazdy rok top modely, to uz je taky napovazenou... toto nemuze fungovat uz dlouho, co nove se da jeste dodat ? LTE-A, lepci display, lepci baterka...to obsahnou v dalsim modelu a do dalsiho uz nedaj lautr nic noveho, co by masy vyuzily...a zacne stagnace. Ba naopak hodne lidi skoci po SGS4 az pujde na trh SGS5, cena 4 padne na dobrou uroven. Nehlede na to, ze vyslovene LTE telefon nebude jeste rok dva potreba, takze i SGS5 nebude ten spravny ve smyslu "plneho" vyuziti rychlych dat.siti.
Mates
Pokud bude vypadat jako na videu, tak prodávám 5S a kupuju S5 :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze