Bude to velká rodina. Huawei chystá představit i novu 5 Pro se 4 fotoaparáty

7
Bude to velká rodina. Huawei chystá představit i novu 5 Pro se 4 fotoaparáty
  • Huawei příští týden představí zbrusu novou řadu nova 5
  • Nejvybavenější nova 5 Pro bude zaměřena na fotoaparáty
  • Lákadlem budou i zajímavé barevné varianty

Huawei se možná chystá vyčlenit řadu nova do samostatné značky, tedy na způsob Honoru. V předchozích týdnech jsme slyšeli o modelech nova 5 a nova 5i. Dnes se k této dvojici připojuje ještě nova 5 Pro, která, jak samotný název napovídá, bude vůbec nejvybavenější. Na JD.com se tento model již objevil, tudíž se můžeme podívat, jak bude vypadat.

Huawei nova 5 Pro

Designově nijak zásadně nepřekvapí. Zajímavě však vypadají barevné varianty, zejména pak odstíny světle oranžové a zelené. Ačkoliv nebyly zveřejněny ještě žádné specifikace, některé lze vydedukovat. Na zadní straně se nenachází čtečka otisků prstů, která bude tudíž integrována přímo do displeje, a tím pádem se můžeme těšit na OLED panel. Ohledně hardwaru se spekuluje o procesoru Kirin 980.

Na zadní straně je sestava tří fotoaparátů, kde kromě klasického bude takřka určitě i ultraširokoúhlý. Trojlístek ještě doplňuje senzor ToF. K představení modelové řady nova 5 dojde příští pátek, tedy 21. června.

Diskuze ke článku
Lukáš
Možná tu značku odtrhli kvůli usa. Takhle budou moci využívat americké komponenty a software.
Huawei FANBOY
Ha, Huawei bez Androidu, to je zoufalost.
Pro mě za mě, ať má v systému klidně Tetris, ale bez oblíbených appek (Modrý Anděl, Telegram, firemní mail, banka...) je to jen těžítko. Takže Huawie, Honor, Nova, jakkoliv se to má jmenovat, jen aby se zákaz obešel, tak nebrat. To je jako Babiš - chceme dotace, vytvoříme firmu, kterou bude mít synátor. Pak ji připojíme. A Huwei to dělá stejně. Doufám, že to nejvyde.

Takže je čas koukat po jiném telefonu - a že na výber je: Samsung a LG jsou z obliga. Nokia taky. Fandím.
Ostatní Číňani. No, tak napůl. :)
Petarda
Spíše to vypadá jako nudlová polévka.
Nick Cave
Ano, bude to velká rodina, ale bez strejdy, jak smutné...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze