Huawei dále recykluje. nova 5i dorazí v červnu a ničím nepřekvapí

2
Huawei dále recykluje. nova 5i dorazí v červnu a ničím nepřekvapí
Fotografie: Huawei
  • Budoucí model má opět nabídnout pouze procesor Kirin 710
  • Displej má mít 6,4palcovou úhlopříčku a průstřel pro fotoaparát
  • Na zadní straně by měl být trojitý fotoaparát a senzor ToF

Huawei nyní zřejmě hodlá přešlapovat na místě. Společně se svou značkou Honor již druhým rokem chrlí více či méně podobné smartphony střední třídy, které od sebe jdou jen velmi obtížně rozeznat. Nijak zásadně se neliší ani výbava. Dalším příkladem nudné recyklace je chystaný model nova 5i, který byl odhalen skrze čínský certifikační úřad TENAA. Novinka má nabídnout 6,4palcový Full HD+ displej s malým průstřelem pro čelní kamerku s 24megapixelovým rozlišením.

Huawei nova 5i
Huawei nova 5i – pravděpodobná podoba

Již notně obehraně pak působí neustálé nasazování staršího procesoru Kirin 710. Tentokrát bude však spjatý s 6/ 8GB operační pamětí. Pro data bude připravena slušné 128GB interní úložiště. Lákadlem bude trojitý fotoaparát na zadní straně. Hlavní snímač poskytne 24 megapixelů a doplní jej 8megapixelová, zřejmě ultraširokoúhlá, kamerka. Nakonec je zde 2megapixelový snímač pro práci s hloubkou ostrosti. Výčet uzavírá ještě senzor ToF.

Novinka má nabízet Android 9.0 Pie a nadstavbu EMUI 9. Ohledně baterie se ví o kapacitě 3 900 mAh. K představení má dojít koncem června a budoucí zájemci získají výběr mezi černou, modrou a červenou variantou.

Diskuze ke článku
Eedx
Zbytecny telefon, minimum inovaci, porad to stejne. Telefony chrli jak na bezicim pase, ale co se podpory tyce, tak zaostavaji. Jak huawei, tak honor.
htcjirka
htcjirka
Dnes, centrum Chodov, prodejna Huawei, uplne prazdno, ani clovicek. Bylo me lito tech prodejcu tam vzadu, nuda jak blazen. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze