Blíží se virtuál Gorila Mobil: nabídku postaví na mobilním internetu

17

Na českém trhu funguje již několik desítek virtuálních operátorů, což je s ohledem na počet obyvatel ČR nadměrné množství. Nicméně se již brzy dočkáme dalšího, který ponese jméno Gorila Mobil.

S informací o příchodu nového virtuálního operátora dnes přišel server HN.cz. Za novým virtuálem má stát miliardář Jiří Šimáně, spolumajitel ČSA a Unimex Group. Gorila Mobil by měl fungovat v sítí O2 a připojit se tak k již stávajícím virtuálům, mezi které patří BLESKmobil, Tesco Mobile nebo Mobil od ČEZ. Nabídka virtuála Gorila Mobil by se však od nabídek stávajících virtuálních operátorů měla odlišovat.

Za novým operátorem bude stát Jiří Šimáně

V prvé řadě chce nový hráč cílit na mladé uživatele a své tarify stavět na mobilním internetu, který je dnes žádaný. Dosavadní virtuální operátoři se zaměřovaly spíše jen na nízké ceny za telefonování a zprávy SMS. Gorila Mobil by také dle HN.cz měl být více nezávislejší na mateřském operátorvi. Dokládají to pracovní nabídky Unimexu na širokou paletu telekomunikačních profesí.

Virtuální operátor Gorila Mobil by se měl oficiálně představit ve čtvrtek 13. března, jak dokládá také nezvyklý způsob propagace formou telegramu.

Zdroje: byznys.ihned.cz

Diskuze ke článku
Palačinka
Virtualove jsou po vetšinu vyrazne lepsi cenově.Akorat najit kompromis mezi cenou,FUP limitem,volanim...Zatim se mi to nepodarilo.
Renata
Gorila Mobil - sledujte ceny za banány, operátor se tak snad chovat nebude :), například už jsem měla zmrzku Mrož a četla místní magazín Tučnák no jestli to bude nabídka 200 MB dat zdarma za dobití 200 Kč měsíčně jako výhodu to nevidím, Tesco není bezkonkurenční jen dohání CityMobile který nasadil laťku hodně vysoko a údajně zruší poplatky a piskytne telefony zdarma, ale podepíšete smlouvu na 24 měsíců!
penzista
v 3G slotu je Twist on line...40hal/1MB..volání voip voocall,druhá gsm Tesco mobil na voocall callback,nebo tam šoupnu Oskartu,dle pokrytí....
S55
"Dosavadní virtuální operátoři se zaměřovaly spíše jen na nízké ceny za telefonování a zprávy SMS. Gorila Mobil by také dle HN.cz měl být více nezávislejší na mateřském operátorvi."
Fakticky: třeba Studentfone "jde" po datech, byť záruku dává dočasně.
Mluvnicky: se zaměřovali, více nezávislý NEBO nezávislejší, operátorovi. (Nic ve zlém. ;-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze