Bezdrátové reproduktory Amethyst MD1 vám bude každý závidět

Hudba je náš každodenní společník. Pouštíme si ji pro lepší náladu, nebo abychom si vybavili ty nejsilnější vzpomínky, či si jen zazpívali ty nejznámější hity. Požitek z poslechu hudby výrazně zvyšují kvalitní reproduktory. Mezi ně se řadí bezdrátové reproduktory Amethyst MD1. Zlákají vás na skvělý poměr cena/výkon. Přitom přichází s netradičně elegantním designem.

Bluetooth reproduktory mají kompaktní rozměry a kvalitní zpracování

Začněme tedy rovnou u něj. Na první pohled vůbec nepoznáte, že se jedná o bluetooth reproduktory. Vzhledově totiž připomínají spíše obal pro stavebnici. Díky tomu snadno zapadnou do konceptu vašeho vybavení bytu. Bezdrátové reproduktory Amethyst MD1 jsou velice nenápadné. Navíc se vyjímají kvalitním zpracováním při zachování kompaktních rozměrů (158 × 158 × 165 mm).

Amethyst MD1

Vysoký zvukový výkon

Svou oblíbenou hudbu si vychutnáte pomocí dvou reproduktorů se subwooferem s vynikajícím zvukovým výkonem, pomocí kterého ozvučíte i středně velkou místnost. V té se rozezní dynamické basy, které dodají zvuku požadovanou šťávu. Přenosné reproduktory Amethyst MD1 mají všestranné využití. Můžete je použít jakožto reproduktory k PC, případně k nim můžete pomocí technologie Bluetooth připojit svůj telefon či tablet. Disponují rovněž NFC, takže stačí přiložit mobilní zařízení, a máte spárováno.

Široká kompatibilita a skvělý uživatelský komfort

Bluetooth má dosah 7 až 10 metrů. Bezdrátové reproduktory Amethyst MD1 pak vyhrávají až 10 hodin na baterii. Jejich přenášení je velice snadné. Hmotnost totiž nedosahuje ani 2 kg. Můžete si je zakoupit na e-shopu Geret.cz za příznivou cenu 2 990 Kč. K dispozici jsou v černé, modré a červené barvě.