JBL a Bang & Olufsen nyní pořídíte výrazně levněji. Slevy padly na celý sortiment

JBL a Bang & Olufsen nyní pořídíte výrazně levněji. Slevy padly na celý sortiment
Fotografie: Mobil Pohotovost

Považujete se za audio gurmány? Máte rádi špičkový, ničím nerušený poslech oblíbené hudby? Pak právě pro vás si Mobil Pohotovost připravila parádní slevu na kompletní sortiment oblíbených značek JBL a Bang & Olufsen, se kterými rozhodně neuděláte krok vedle.

Ať už sháníte pecky do uší, náhlavní sluchátka, bezdrátový repráček nebo třeba nadupaný party box pro nezapomenutelné karaoke s přáteli, díky slevovému kódu “akce10” nyní ušetříte.

Sluchátka již od 1 071 Kč

Sháníte-li sluchátka nejen pro poslech hudby, ale chcete s nimi i telefonovat a pracovat, rozhodně neuděláte chybu s JBL Wave 300TWS, s JBL Tune 230NC anebo s B&O BeoPlay EQ. Tato sluchátka vydrží dlouho nabitá, jsou ergonomicky tvarovaná a příjemná pro dlouhé nošení, a navíc díky špičkovému zvuku vyřídíte všechny telefony bez rušivých okolních zvuků. Pokud však preferujete komfort náhlavních sluchátek, za super cenu pořídíte JBL Tune 760NC s aktivním potlačením okolního hluku nebo luxusní B&O BeoPlay H95.

JBL

JBL sluchátka za super ceny (po použití kódu):

B&O sluchátka za super ceny (po použití kódu):

JBL

Reproduktory již od 891 Kč

Sluchátka už máte a chybí vám do výbavy nějaký přenosný reproduktor? Za chvilku už je tu bude jaro a s ním i vyšší teploty, které si žádají vyrazit ven, uspořádat venkovní párty nebo třeba vyjet na nějakou pěknou dovolenou. Pro všechny tyto případy jsme vybrali několik modelů, ze kterých si vybere opravdu každý. Ať už sháníte malý kapesní repráček JBL GO 3, hledáte zlatou střední cestu s JBL Flip 6 či s B&O BeoSound A1, nebo chcete fakt nabušený party model JBL Boombox 2 nebo třeba JBL PartyBox 710 s mikrofonem. Výběrem některého z modelů neuděláte chybu a navíc díky slevovému kódu “akce10” ušetříte nějakou tu tisícovku.

JBL reproduktory za super ceny (po použití kódu):

B&O reproduktory za super ceny (po použití kódu):

JBL SNOW PARTY 2023

Kupte si jakýkoliv produkt JBL a zapojte se do soutěže o 2 vstupenky na JBL Snow Party s Martinem Garrixem a užijte si plno zábavy! Výherce získá také 3denní pobyt od 20. - 23. 4. 2023 pro 2 osoby ve francouzských Alpách ve středisku Val Thorens. Veškeré podmínky soutěže najdete zde.

JBL