Bestie s extrémním výkonem i foťákem. Nové Vivo X100 Pro je jednoduše skvělé

Bestie s extrémním výkonem i foťákem. Nové Vivo X100 Pro je jednoduše skvělé
Fotografie: Mobil Pohotovost

Prodej nedávno představené vlajky Vivo X100 Pro je již v plném proudu a oproti loňsku si letošní model pořádně polepšil. Skvělou zprávou je, že ač jsme se dočkali parádního upgradu, cenovka zůstává stejná. Vivo X100 Pro je jeden z nejlepších telefonů tohoto roku s neskutečným foťákem a brutálním výkonem.

Dvojka na trhu ve výkonu

Nové Vivo X100 Pro je parádním telefonem té nejvyšší třídy. Nabídne skvělý fotoaparát, super displej, elegantní design, bleskurychlé nabíjení a především brutální výkon. Fakt, že je výkon opravdu masivní, potvrzují i výsledky benchmarku AnTuTu, podle kterého je Vivo X100 Pro dokonce druhým nejvýkonnějším telefonem na českém trhu. 

Nové Vivo nezlevnilo a ani nezdražilo. Za 26 990 Kč si však oproti loňskému modelu výrazně polepšilo. K dispozici je totiž v paměťové variantě 16/512 GB, nabídne proto více operační paměti i dvojnásobnou velikost interního úložiště. Displej dostal parádní svítivost až 3 000 nitů a inovací se dočkala i baterka. Ta byla chytře rozdělena na dva menší akumulátory se společnou kapacitou 5 400 mAh, které slibují vyšší výdrž než konkurenční vlajkovky. 

Vivo

Jeden z nejlepších fotoaparátů

Vivo X100 Pro osloví nejen všechny náruživé hráče, ale také ty, kteří rádi fotí. Díky optice od Zeiss a trojici nadupaných objektivů vznikají neskutečně nádherné fotografie, které po právu řadí Vivo X100 Pro mezi absolutní světovou špičku. Vyzdvihnout lze především portréty, noční režim a makro focení.

Speciálně u Mobil Pohotovosti může být nové Vivo vaše už od 754 Kč měsíčně, a tov případě, prodáte-li nějaké své starší zařízení. Právě u Mobil Pohotovosti za něj získáte tu nejvyšší možnou výkupní cenu. 

Vivo