Asus ZenPad 8 na nových renderech ukazuje netradiční displej

V tomto a následujícím týdnu nás čeká opravdu pár rušných dnů, kdy budeme svědky mnoha oznámení. Tou největší událostí bude bezesporu vývojářská konference Google I / O 2015, ale i představení nových produktů firem Samsung a Asus bude zajímavé sledovat.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Tyto představení se budou konat v rámci významné výstavy Computex 2015, která proběhne již příští týden. O tabletech Asus již uniklo mnoho informací, a to jak specifikace, tak první obrázky obou očekávaných tabletů. Dnes se objevil další kvalitnější obrázek – render většího z tabletů a to ZenPad 8.

Asus-ZenPad-front

TIP: Samsung připravuje tablet s 4 GB RAM a procesorem Atom x5-Z8500

Ten je zajímavý především tím, že nám potvrdil naše spekulace, že se bude jednat o osmipalcový tablet útočící proti tabletu Apple iPad mini. A když útočit, tak i displejem, který kopíruje i poměr stran. Jinak ZenPad 8 dostane do vínku 8palcový displej s rozlišením 2 048 × 1 536 pixelů. Pohánět by jej přitom měl Intel Atom Z3560 či Intel Atom Z3460 (dle konkrétní verze), jenž bude podporován 2 GB RAM. Ani zde nebude chybět slot pro paměťové karty.

Asus-ZenPad-Rear

Cena tohoto modelu prozatím stanovena není. I přes atraktivní výbavu se však dá počítat s tím, že se bude Asus snažit udržet rozumnou cenu.

Zdroj: Ausdroid.net