Aplikace TripIt vám nově řekne, jak dlouho budete čekat na letišti

Aplikace TripIt vám nově řekne, jak dlouho budete čekat na letišti
  • Cestovatelská aplikace TripIt přináší novou funkci
  • Přímo z aplikace se dozvíte, jak dlouho budete čekat na letištní kontrolu na vybraných letištích po celém světě
  • Funkce bude dostupná pro všechny předplatitele, tedy pro TripIt Pro

Aplikace TripIt, která slouží ke kompletnímu přehledu o vašich cestách, přidává novou užitečnou funkci. Pokud jste „TripIt Pro“ uživatel, ukáže vám nově délku čekání na bezpečnostní kontrolu na vybraných letištích. Nová funkce usnadní plánování doby odjezdu na letiště právě v závislosti na délce čekání na bezpečnostní kontrolu, která může být na některých letištích a v určitých částech dne otázkou i mnoha desítek minut. Pokud byste pak dorazili na letiště pozdě, riskujete zmeškání letu, v opačném případě byste pak zbytečně dlouho čekali, pokud byste přišli příliš brzo a kontrola by byla otázkou okamžiku.

TripIt

Funkce je k dispozici pouze platícím uživatelům verze TripIt Pro, která vyjde na zhruba tisíc korun na rok. Aplikace je obecně výborným pomocníkem při cestování. Stačí přeposlat na e-mailovou adresu asociovanou s vaším TripIt účtem e-maily s potvrzením rezervací letenek, ubytování, aut či vlaků, služba informace v rezervaci automaticky rozpozná a vytvoří vám přehledný itinerář, který můžete sdílet třeba se spolucestujícími nebo rodinou.

Pražské kanceláře Concur AppPort

Verze Pro navíc aktivně SMS, e-mailem i notifikacemi v aplikaci pro iOS a Android informuje o zpožděních letů či jiných komplikacích, po přistání vám řekne, z kterého gatu odlétá váš návazný let nebo na jakém pásu najdete vyložené vaše zavazadlo. Také umí hlídat body z mnoha věrnostních programů, upozorňovat vás na lepší místa v letadle a mnoho dalšího. K verzi Pro nyní přibyla právě i funkce odhadovaného času na bezpečnostní kontrole.

Za aplikací TripIt stojí společnost SAP Concur, dodavatel cloudového řešení pro správu služebních cest a cestovních výdajů, která je součástí giganta SAP. Není bez zajímavosti, že SAP Concur v minulém roce otevřel v Praze zbrusu nové kanceláře inspirované tématem letiště. Samotní vývojáři TripItu ale v Praze nesedí a působí v USA.

Kanceláře SAP Concur AppPort v Praze mají na rozloze 700 metrů čtverečních kapacitu pro 65 vývojářů. Prostor je navržený jako letiště včetně osvětlené přistávací plochy, relaxačních zón s designem letadlových kabin, skladovacích letištních kontejnerů pomalovaných graffiti, hangáru pro práci na hardwarových či softwarových nástrojích, kontrolní věže kapitána týmu a kódovacího depa, klidné místnosti pro vývojáře.

Stáhnout TripIt: Travel Organizer

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze