Aplikace Stream.cz s možností off-line přehrávání nově také pro Android

4

Dobrá zpráva pro uživatele mobilních telefonů nebo tabletů s operačním systémem Android! Pořady internetové televize Stream.cz si nyní také pustí off-line. Diváci si mohou aplikaci, která získala minulý měsíc druhé místo v kategorii Média soutěže Mobilní aplikace roku 2015, stáhnout bezplatně v Obchodu Play.

Aplikace Stream.cz, za kterou stojí tým Seznamu, se dočkala další významné aktualizace. Nově je možné všechny pořady stahovat a následně je sledovat bez připojení k internetu, po Windows Phone se dočkali také majitelé zařízení s operačním systémem Android. Sami si zvolíte v nastavení, jaká kvalita videa se má automaticky stahovat, také můžete nastavit maximální místo, které aplikaci Stream.cz dovolíte zabrat v paměti zařízení. Při překročení této hranice se další videa už nestáhnou. Doplňkovou možností je stahování titulků a nebo stahování videí i mimo Wi-Fi síť.

Stáhnutí obsahu je jednoduché

Jde tedy vidět, že se zkušební provoz na Windows Phone povedl, společnost tedy uvolnila aktualizaci i pro aktuálně nejrozšířenější platformu na světě. Aplikace je samozřejmě dostupná zdarma, aktualizace bude uvolňována postupně mezi všechny uživatele. Uživatelé operačního systému iOS si budou muset ještě počkat, Seznam.cz prozatím další podrobnosti neuveřejnil.

Stáhnout Stream.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Marek
Funguje to už od včerejška... :-D
tom
akorat nejde stahovat na kartu...
Pavel
Galaxy Nexus - Android 4.3, nevidím na hlavním přehledu náhledy (avatary) videí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze