Angry Birds Go! dnes oficiálně vychází pro všechny systémy

24

Šťastný den mají všichni fanoušci herní série Angry Birds. Právě dnes totiž oficiálně vycházejí Angry Birds Go!, což je závodní hra s naštvanými ptáky od vývojového studio Rovio.

Několika měsíční čekání je dnes u konce. Tedy alespoň pro hráče na Androidu. Finské herní studio Rovio vydává titul Angry Birds Go!. Naštvaní ptáci budou i tentokrát svádět boj s nelítostnými prasátky, avšak tentokrát se jejich hřištěm stane závodní dráha a zbraněmi samotná vozidla rozličných tvarů. Hra si vás brzy získá velmi pěknou 3D grafikou i zdařilým zvukovým doprovodem. Ačkoliv před sebou máme závodní hru, prvky Angry Birds nezapře a nejde jen o nasazení známých postaviček.

Každý závod, vyjma tutotirálu, totiž startujete nataženém vašeho vozu na praku a vystřelením. Vhodná intenzita a směr vám mohou dát značnou výhodu do závodu. Ovládání je čistě na vašich preferencích. Buď můžete telefon naklánět, případně zvolit směrové šipky v krajích displeje. Při jízdě můžete využívat krátkodobé zrychlení, jakási obdoba stlačeného dusíku u klasických undergroudnových závodů. Na trati narazíte na zrychlovací pruhy, ale také na vybuchující krabice. Cestou sbíráte cenné mince, za které si vždy mezi závody můžete vylepšovat svůj vůz. Pokud byste nechtěli čekat, máte možnost využít nijak výhodných mikro transakcí a vše si vylepšit za reálné peníze.

Pokud máte rádi Angry Birds a zároveň i závodní hry, je pro vás titul takřka nutností. Snad jediné, co osobně může zamrzet, je vcelku značná náročnost hry. Občasné sekání jsem zaznamenal i na dosti výkonném HTC One či BlackBerry Z30.

Stáhnout Angry Birds Go!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Vincenzo
Už stahuju, tak jsem zvědavý ;-) Lumia 820
Filip
Hodně nových her potřebuje 1GB ram, při pohledu zpět se nyní 620 jeví jako špatná investice.
Kbs
Není kompatibilní s Nexem 7 .. Nebo KitKatem 4.4.2
sy35
99 MB - pěkně se vešli do limitu stahování přes GSM:) Spíš bych rád viděl další úrovně ve SW II - na androidu už jsou:-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze