Android 4.4 pro Samsung Galaxy S III a Note II dorazí koncem března

10

Všichni uživatelé, kteří používají drahé telefony s operačním systémem Android jsou v očekávání příchodu nejnovější verze operačního systému Android. Nyní máme první přibližný termín, kdy KitKat dorazí pro oblíbené modely Galaxy S III a Galaxy Note II.

Unikly informace od údajně důvěryhodných zdrojů přímo od Samsungu, že se chystá aktualizace na Android 4.4.2 KitKat pro předloňskou vlajkovou loď Samsung Galaxy S III a druhou generaci tabletofonu Galaxy Note II. Zasvěcený zaměstnanec Samsungu, který má na starosti softwarové věci. Ten uvedl, že se oba zmíněné modely dočkají koncem prvního čtvrtletí, tedy zhruba koncem března tohoto roku.

Přečtěte si také:

Samsung Galaxy S III a Galaxy Note II

Aktualizace přinese nejen proměnu prostředí, ale také údajně citelné vylepšení výkonu a několik nových softwarových funkcí, pravděpodobně po vzoru novějších modelů z roku 2013. Aktualizaci pro Galaxy S III a Galaxy Note II bude probíhat v několika fázích a tak je nutné počítat s tím, že koncem března nebude novější software dostupný na všech zařízeních. O samotném startu aktualizace vás samozřejmě budeme informovat.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pedro
Ked S3 dostane Android 4.4, tak bude na tom lepsie ako Galaxy Nexus, ktory tiez zacinal na Androide 4.0, ale skoncil na 4.3.
Scarab
A můj GALAXY S4 mini od O2 stále na 4.2.2 :-(
Zajímalo by mne kde to vázne
Jenda Čolák
Jenda Čolák
Nexus One začínal jako SGS1 na Androidu 2.1 a obě zařízení také shodně skončila na Androidu 2.3.6. Nexus S začínal jako SGS2 na Androidu 2.3 a obě zařízení také shodně skončila na Androidu 4.1.2. Galaxy Nexus začínal na Androidu 4.0, SGS3 na Androidu 4.0.4. Galaxy S3 Android 4.4.2 určitě dostane, Galaxy Nexus nikoliv. Co se řady Galaxy S týče, softwarovou podporu má stejně dobrou jako Nexusy. Jenom ty updaty chodí od Samsungu "trochu" později než od Googlu.
Adam Rosina
Adam Rosina
Naposledy upraveno: 9. 3. 2014 21:41
podľa mňa sa aktualizácia dostane len do USA pretože tam majú s3 s snapdragonom s4 a v EU máme exynos čital som že tam je s exynosom nejaká nekompatibilita aj keď nechápem prečo keď 4.4 má byť optimalizovaní pre 512mb ram, s3 ma 1gb ten isty note2 ktorý má len vyšší takt procesoru a 2gb dostane 4.4 ale s3 s takým istým chipsetom ju nedostane

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze