Amazfit láká na nové chytré hodinky a dokonce i bezdrátová sluchátka

3
Amazfit láká na nové chytré hodinky a dokonce i bezdrátová sluchátka
  • Na veletrhu CES bychom se měli dočkat nových hodinek Bip S
  • Zřejmě se odhalí také Bluetooth sluchátka bez jakýchkoliv drátů

Značka Huami není na českém trhu příliš známá, avšak spadá pod Xiaomi a současně produkuje nositelnou elektroniku Amazfit. Doposud šlo zejména o chytré hodinky a náramky. Právě segment hodinek se má rozšířit o model Bip S, o čemž je informuje Amazfit na Twitteru. O hodinkách se prozatím ví pouze to, že by měly oslnit skutečně dlouhou výdrží. Více se dozvíme již příští týden na lasvegaském veletrhu CES 2020.


Kromě nových chytrých hodinek se má Huami vytasit ještě s bezdrátovými sluchátky. Opět se na ně rozhodlo lákat na Twitteru. O sluchátkách se neví již vůbec nic. Pokud bychom vycházeli ze zveřejněné ilustrace, půjde o malá špuntová sluchátka zcela bez kabelů.


Diskuze ke článku
Dodo
Tak používám amazfit bip a vydrž je neskutečná. Takže o dlouhé výdrži hodinek nepochybuji. Transreflexívní displej je super.
Peca
Já mám Stratos a "amazfit" už nikdy víc. Synchronizace stojí za pendrek, nepodporuje google fit, ovládání tlačítky po aktualizaci přestalo fungovat, aplikace celkem k prdu, sportů teoreticky hodně, ale k ničemu využiju akorát plavání,chybí fitko, jóga, další sporty kromě běhání a kola. Nejvíc mě štve, že hodinky šly ovládat kompletně tlačítky a to zrušily. Jenže ve vodě a v rukavicích nefunguje dotyk, takže na vyhození. Fakt dementi. Kašlu na ně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze