Alcatel OneTouch Idol 4S se bude dodávat s virtuální realitou

12

Virtuální realita začíná řádně hýbat světem mobilní elektroniky a téměř všichni přední výrobci na ní pracují. Nejnověji se připojí Alcatel, který bude svůj budoucí top model dodávat rovnou s brýlemi pro virtuální realitu.

Na blížícím se veletrhu MWC 2016 v Barceloně je patrně již předem rozhodnuto, který výrobce ukáže největší počet novinek. Tradičně jím bude Alcatel, neboť o jeho novinkách již víme mnohé. Sám výrobce na svých stránkách omylem prozradil nové modely Idol 4 a Idol 4S, a následně došlo k úniku informací o zcela nové řadě modelů Pop 4. Nás však teď zajímá nejvybavenější novinka, co se chystá, a to je Idol 4S. Objevila se totiž informace doprovázená fotografií, která poukazuje na zvláštní prodejní balení.

Alcatel OneTouch Idol 4S

To by mělo být z části tvořeno brýlemi pro virtuální realitu, které budou svou podstatou podobné Google Cardboard. I s cenově dostupným telefonem si tak uživatelé budou moci vychutnat virtuální realitu. Samotný telefon na to bude dobře připravený, protože nabídne například 5,5palcový displej s vysokým Quad HD rozlišením, osmijádrový procesor Snapdragon 652, 3GB operační paměť nebo nejnovější Android 6.0. Cenově by se měla novinka dostat na hranici 10 000 Kč.

Zdroje: phonearena.com, venturebeat.com

Diskuze ke článku
Michal
I když jsou to jen rendery, tak prozrazují pár nových věcí. Tak např. je jasné, že rám bude kovový. Reproduktory (resp. otvůrky) nejsou nyní "jen" nahoře a dole, ale i vepředu i vzadu, takže asi půjde telefonovat nejen vzhůru nohama, ale i zadní stranou (foťák přiložený k uchu). Zadní strana je buď plast nebo sklo. Barvy rámů se liší, zbytek zůstává stejný.

Snapdragon 652 + Adreno 510 je pořádná síla. Chápu, že někoho asi plete šestkové označení, ale výkon je někde na úrovni Snpdr. 810 - v některých testech je o něco sllabší a v některých i silnější. Mluvilo se o tom, jestli rozlišení displeje není na 5.5" příliš vysoké, ale teď je jasné, že je to právě kvůli těm VR brýlím. Tam to má určitě smysl.

Pro mě zatím jednoznačně největší favorit pro můj příští mobil.
Xxx
Barvy rámů budou "soft gold, dark grey, rose gold a silver" Ne, dělám si prdel, ale nedivil bych se, kdyby to tak bylo. Jinak ve všem souhlas, krásný mobil s krásnými parametry a příslušenstvím za velmi hezkou cenu. Taky se na MWC dozvíme, že z názvu zmizí OneTouch a logo bude pouze nápis "alcatel" malými písmeny.
ANO
"který výrobce ukáže největší počet novinek" .... ano, typicky .... kvalita nahrazena kvantitou:o)
P"cus
No zatím zajímavý stroj, ještě by mohl mít ,bezdr.nabíjení,vodě a prachu odolnost a je to na titul mobil roku. vypadá to na pěknej kousek, který skoro jistě nahradí mojí milovanou Elugu P02-E ,ale uvidíme zda si něco pořádnýho nepřipravý podlouhé době panasonic či sony

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze