Aktualizace mířící na Xperii 1 má zlepšit výsledky fotoaparátů

21
Aktualizace mířící na Xperii 1 má zlepšit výsledky fotoaparátů
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Také má dojít na vylepšení výdrže
  • Samozřejmostí jsou nejnovější bezpečnostní záplaty

V těchto dnech míří na Sony Xperii 1 nejnovější aktualizace softwaru s označením 55.0.A.6.56 o velikosti kolem 300 MB. Všichni uživatelé ji jistě přivítají, neboť přináší pozitivní změny. Aktualizace například vylepší výslednou kvalitu fotografií, čímž se sestava tří fotoaparátů stane více konkurenceschopná. Vylepšením projde také bezdrátová konektivita skrze Bluetooth, což oceníte v případě, pokud využíváte pro reprodukci zvuku bezdrátová sluchátka či reproduktory.

Dle informací xperiablog.com výrobce zapracoval také na správě napájení. Tato skutečnost by mohla znamenat alespoň mírně vylepšení výdrže. V neposlední řadě se s novou aktualizací nainstalují také nejnovější bezpečností záplaty platné k 1. září 2019. Pokud vám aktualizace ještě nedorazila, nezoufejte. Šíření probíhá ve vlnách a může se na váš konkrétní kousek dostat až v horizontu několika dní či týdnů.

Sony Xperia 1

Rozměry167 × 72 × 8,2 mm, 178 g
DisplejOLED, 6,5" (3 840 × 1 644 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 855, 1×2,88 GHz + 3×2,4 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 64 GB / 128 GB, microSDXC
Akumulátor3 330 mAh
Diskuze ke článku
Řezňýk
No jo, tohle je prostě Sony. Nejdříve velkohubé kecy jak to bude strašně super a jak na tom pracovali lidi z Alfy a kdovícoještě. Pak to vyleze ven a nejenom, že to ztrácí na ostatní špičku, ale i Číňan je schopen z toho jejich čipu vytáhnout lepší fotky a pak to prodávat za třetinovou cenu. A tak se slibuje, že se to spraví aktualizací, pak další aktualizací...
Lukáš
Prosím řekněte mi jaký mobil za třetinovou cenu fotí lépe
Mara Studna
Mara Studna
Xperia 1 fotí libově,naprosto přirozeně a je dobře,že opět vylepší.Je to fajnovej stroj,žádnej čínan na ní nemá a kecy podobného typu mne nechávají v klidu.Omalovánky typu Chua-Hej a jejich bídná stabilizace videa,neschopnost vůbec natočit slow-motion opakovaně a ještě rozmazané jak prase!!!Takže Xperia 1 od Sony-palec nahoru!!!
Mara Studna
Mara Studna
Hloupá Ovce jsi Ty-nazdar

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze