Aktualizace map HERE: podpora Androidu 5.0 Lollipop a oprava chyb

Jednotliví vývojáři optimalizují své aplikace, aby ladily s nejnovější verzí operačního systému Android 5.0 Lollipop. Kromě podpory nové verze tak také vylepšují design. Aktualizace se nyní dočkaly také mapy HERE od Nokie, které nyní spolupracují i s nejnovější verzí systému Android.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Pokud jste totiž používali operační systém Android 5.0 Lollipop, mohli jste se setkat s chybou, která způsobovala časté pády aplikace, to nyní vývojáři napravili.

here-171759

TIP: HERE mapy od Nokie zdarma dostupné i pro váš Android

Aktualizovaná verze přináší také vylepšení dalších chyb a nové funkce. Nově můžete přímo z aplikace hlásit chyby. Aktualizace též opravuje chybu, kdy neanglicky stažené hlasy byly po použití „cache cleaneru“ odstraněny a museli jste je tak stáhnout znovu. Ty nicméně kvůli opravě budete muset stáhnout znovu.

Používáte HERE mapy na vašem Androidu? Líbí se vám? Nebojte se s námi podělit o vaše názory v diskuzi pod článkem. Developer tým také vyjádřil svou vděčnost – beta verzi totiž už stáhnul přes milion uživatelů. Pokud chcete aplikaci používat i na vašem smartphonu nebo tabletu, následujete pokyny na tomto odkazu: here.com

Zdroj: HERE