Acer vylepší nejtenčí notebook na světě. Nový Swift 7 bude ještě kompaktnější

2
Acer vylepší nejtenčí notebook na světě. Nový Swift 7 bude ještě kompaktnější
  • Acer dnes poodhalil prototyp nového Swiftu 7, nejtenčího notebooku na světě
  • Roztáhne 14palcový displej téměř po celé ploše a zmenší rámečky na minimum
  • K oficiálnímu představení by mělo dojít na veletrhu CES 2019

V rámci dnešní tiskové konference došlo k poodhalení inovovaného modelu Swift 7, který se stále pyšní titulem nejtenčí notebook na světě. Nová generace zachová to nejlepší z aktuální verze, avšak tělo bude ještě menší. Stále je tu extrémně nízká tloušťka pod 1 centimetr a hmotnost pod 1 kilogramem, s novou generací však Acer zapracuje na zbylých rozměrech.

Notebooku bude i nadále dominovat 14palcový displej, jenž nově vyplní téměř celou plochu. Rámečky jsou opravdu minimální (tenčí než 4,3 milimetru) a displej zabírá více než 92 % přední plochy. Acer uvádí, že novinka bude o celých 15 % menší než předchozí generace, což je zvláště u takto tenkého notebooku opravdu slušný posun.

Acer Swift 7 (2018)
Rámečky jsou vskutku tenké

Konstrukce by měla odolat vnějším vlivům díky spojení magnézia a hliníku, jde tedy o speciální slitinu, kterou již známe z původní generace. Potěší i to, že čtečka otisků prstů se přestěhuje nad klávesnici, současně je čtečka vlevo od klávesnice, což není zrovna nejlepší umístění.

K oficiálnímu odhalení notebooku by mělo dojít na veletrhu CES v Las Vegas, který se uskuteční na začátku příštího roku.

Diskuze ke článku
pet
kdyby tak displej sel konecne sundat a pouzit jako tablet pak by to byla bomba! plus hlavne ramecky 4 mm vsude okolo a ne jen ze stran..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze