Acer uvádí novou řadu notebooků Aspire V Nitro

1

Acer překvapil svou novou řadou notebooků Aspire V Nitro, která poběží na platformě Windows. Jedná se o elegantní notebooky se štíhlou linií o velikosti 15 a 17 palců, přičemž bude k dispozici mnoho možností výbavy.

Řada notebooků Aspire V Nitro se bude dělit na standardní a také na „Black Edition“, přičemž notebooky z této řady budou prémiové, budou například disponovat MIMO 2×2 anténami pro Wi-Fi, které zvyšují kvalitu signálu a také budou mít logo Black Edition na touchpadu.

Oficiální fotografie

K dispozici budou na výběr 15 a 17palcové varianty, přičemž jako výpočetní jednotky poslouží procesory Intel Core 4. a 5. generace. Jako grafický akcelerátor poslouží NVIDIA GeForce a obraz se bude zobrazovat na FullHD displejích s IPS maticí. Notebooky také budou moci přehrávat zvuk ze čtyř reproduktorů s celkovým výkonem 8 W. Laptopy Acer také vybavil speciálním ventilátorem, který je odolný vůči prachu a špíně. Jako úložiště poslouží HDD, které může dosahovat kapacity až 1 TB nebo SSD disk až s 256 GB. Notebooky se začnou prodávat ve vybraných zemích už ve 3. kvartálu letošního roku, ale bližší podrobnosti jsou zatím utajeny.

Zdroje: microsoft-news.com