Acer Liquid X2: tři SIM karty a velká baterie (živě z New Yorku)

Acer dnes mimo jiné představil i zajímavý model s označením Liquid X2. Ten zaujme především podporou tří SIM karet, je tedy vhodný pro všechny, kteří s sebou nosí vícero telefonů. Ani další výbava není vůbec špatná, potěší baterie s kapacitou 4 000 mAh nebo osmijádrový procesor s 64bitovou architekturou. Přímo v New Yorku jsme si novinku také vyzkoušeli.

Acer Liquid X2 – první pohled z New Yorku

Acer na dnešní tiskové konferenci představil více novinek, jednou z těch velmi zajímavých je model Liquid X2, který se bude snažit zaujmout především vytížené manažery, případě majitele několika telefonů s různými SIM kartami. Novinka totiž zaujme podporou hned tří SIM karet, což je stále ještě tak trochu rarita. Novinka bude rovně stylová díky skleněným plochám na čelní a zadní straně spolu v kombinaci s kovovým rámečkem. Ani další funkční výbava není vůbec špatná.

Acer Liquid X2

Tak například baterie nabídne nadstandardní kapacitu 4 000 mAh, což se vzhledem k podpoře tří SIM karet bude jistě hodit. O kvalitní fotografie se bude bude starat fotoaparát s rozlišením 13 Mpx, překvapí rovněž světelnost f/1.8. Stejný počet megapixelů nalezneme i na přední straně, novinka je tedy jako dělaná pro kvalitní selfie snímky. I zde zůstává světelnost výtečných f/1.8. Zajímavostí je, že oba fotoaparáty disponují automatickým ostřením.



O výkonnostní složku se bude starat osmijádrový procesor postavený na 64bitové architektuře, samozřejmostí je pak nejnovější verze operačního systému Android, konkrétně 5.0 Lollipop. Acer však jako obvykle dosadí svoji grafickou nadstavbu, která vzhled syrového Androidu do značné míry maskuje. Displej nabídne nadstandardní úhlopříčku 5,5 palce, což už není pro každého. Více informací v tuto chvíli není známo, neboť zahájení prodeje je naplánováno až později v tomto roce.

Diskuze ke článku
kdyz
Ty tři sim karty je zbytečné, baterka bz měla byt dnes standartní
Jaroslav Dušek
Jaroslav Dušek
Co mi ty záda jen připomínají :-) Tady se nikdo inspiroval u SONY :-)
KaaPo
Jako by z oka vypadl mé Xperii Z2, kterou zrovna teď držím v ruce.

Gestern von meinem Sony Xperia Z2 smartphone
Freddie
Tvl, vždyť je to kopie Xperia Z2!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze