5 důvodů, proč vás Huawei nova 9 bude bavit

5 důvodů, proč vás Huawei nova 9 bude bavit
Fotografie: Huawei
  • Huawei uvedl na český trh svůj letos první smartphone Nova 9
  • Řada Nova označuje střední třídu, jistotou je její dobrá výbava
  • Huawei řadí na první místo uživatelský komfort
  • Podívejte se na 5 důvodů, proč byste si Huawei Nova 9 měli pořídit

Baterie, která vás nenechá ve štychu

Ráno vyrážíte s plně nabitým mobilem, ale už když se večer vracíte domů a potřebujete po náročném dni najít nejrychlejší spojení, mobil hlásí 3 % procenta baterky? Tenhle scénář nemusí s nova 9 vůbec nastat, protože disponuje silnou baterií o kapacitě 4 300 mAh a navíc má funkci 66 W Huawei SuperCharge, takže když je potřeba, dobije se z 0 % na 100 % za pouhých 38 minut.

Stylově do města i do přírody

Už nebudete muset trávit čas přemýšlením, zda se vám telefon vejde do kapsy, nova 9 totiž nabízí kompaktní řešení. Šířka pouhých 7,77 mm zaručuje, že můžete popadnout první kus oblečení a vyrazit do světa. Ani barevná kombinace nezklame, nova 9 nabízí klasickou Black, se kterou nikdy nesáhnete vedle, nebo Starry Blue, se kterou vystoupíte z davu.

Huawei nova9

Fotoaparát, který vás nebude omezovat

Smartphony už nějaký ten pátek dokážou zastoupit klasické fotoaparáty a při troše šikovnosti dokážou vykouzlit perfektní snímky. Kompaktní nova 9 vám pomůže k zachycení těch nejlepších momentů a zároveň vyfotí ten nejlepší záběr, za všech světelných podmínek. Zadní fotoaparát Ultra Vision se čtyřmi objektivy a rozlišením 50 MP nezkazí žádný záběr a pokud by vás nemohli vyfotit kamarádi, přední fotoaparát s rozlišením 32 MP to zvládne levou zadní. Díky jedinečnému poli barevných filtrů, které jsou exkluzivní pro vlajkové smartphony Huawei, dokáže snímač zachytit o 40 % více světelného příjmu než jiné fotoaparáty smartphonů.

Huawei nova9

Světlo umožňuje fotoaparátu nova 9 vytvářet mnohem jasnější snímky při fotografování za slabého osvětlení, což dále zlepšuje všestrannost fotoaparátu. Jedinečné algoritmy Huawei Super Night Selfie navíc využívají umělou inteligenci ke zvýšení jasu tmavých míst a snížení digitálního šumu na fotografiích. Díky těmto funkcím budou všechna selfie pořízená telefonem Huawei nova 9 připravena k publikování na internetu od okamžiku, kdy stisknete spoušť.

Buďte režisérem svých videí

Velkou vychytávkou telefonu nova 9 je možnost využití obou kamer současně při natáčení videí. S funkcí kontinuálního záznamu zepředu i zezadu můžete zachytit obě strany v jednom videu bez nutnosti následných úprav. S funkcí Dual-View Video můžete dokonce zobrazit obě perspektivy najednou.

Huawei nova9

Obě kamery podporují natáčení 4K videa, takže díky vysokému rozlišení a vysoké snímkové frekvenci bude mít každé vaše video plynulý pohyb. Abyste se nemuseli omezovat, podporuje nova 9 i zpomalená a časosběrná videa. Vytvořit obsah na sociální sítě i domácí videa, která budou vypadat jako od profesionálů, pro vás bude hračka.

Displej, na který je radost pohledět

Nečekat, než se telefon vzpamatuje, ale být schopni ho okamžitě používat. Displej s obnovovací frekvencí 120 Hz reaguje tak rychle, jak jen potřebujete. Huawei nova 9 dokáže vykreslit 1,07 miliardy barev, a přináší tak pohlcující obraz plný detailů, takže vám nic neuteče, ať už sledujete videa, hrajete hry nebo prohlížíte fotky. Displej je navíc po stranách zaoblený, což vytváří efekt nekonečného obrazu.