Loewe bild 7 nabízí ovládání mobilem a streamování do tabletu

1

Německý výrobce prémiových televizorů Leowe uvedl na český trh svůj nový televizor Bild 7, který nabízí pouhých sedm milimetrů silnou OLED obrazovku s úhlopříčkou 65 nebo 55 palců. Nás však zaujalo jeho propojení s mobilními technologiemi. Mezi jeho vlastnosti patří i ovládání smartphonem nebo streamování obrazu do tabletu.

Loewe bild 7

Jedním z největších taháků kromě špičkové obrazové kvality a minimalistického designu, kdy je ve vypnutém stavu vidět pouze obrazovka s mimořádně tenkým rámečkem, která se po zapnutí vysune nahoru a odhalí výkonný zvukový systém, je možnost streamování obsahu přes Wi-Fi v rámci domácí bezdrátové sítě do připojeného tabletu.

V tabletu s Androidem nebo iOS stačí mít nainstalovanou aplikaci Loewe tv2move. Díky tomu, že bild 7 disponuje dvěma tunery, mohou jednotliví členové domácnosti sledovat různé pořady. Zatímco v televizoru běží jeden kanál, druhý je přenášen na displej tabletu. Možnosti využití jsou však širší. Stejně tak si můžete například dokoukat sportovní přenos ve vaně a nemusíte čekat až do konce.

Loewe tv2move

Druhá aplikace, kterou Loewe nabízí, Loewe Smart Assist, pak dokáže plně nahradit klasický dálkový ovladač, ale nabízí mnohem víc. V přehledném a intuitivním rozhraní, které vychází z z toho, které je přímo v televizoru, si můžete zobrazit i informace o právě běžících pořadech. K dispozici je EPG na sedm dní a neméně zajímavá je i funkce DR+ recording.

Loewe Smart Assist

Nejen, že si můžete nastavit dopředu nebo spustit nahrávání na integrovaný pevný disk, když jste připojeni ke stejné domácí síti jako televizor, ale prostřednictvím funkce Mobile Recording, která vyšle požadavek do televizoru, můžete spustit nahrávání odkudkoli. Praktické je to v situaci, kdy se zdržíte někde cestou a nestíháte začátek svého oblíbeného pořadu.

Stáhnout Smart Assist

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Smart tv2move

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: TZ Loewe

Diskuze ke článku
ANO
K cemu je mi streamovani do nejakeho hloupouckeho tabletu bez OS? To jako chybi standardni miracast pro streamovani do vsech normalnich tabletu (mysleno pochopitelne s windows), vzdyt snad i ty detske tablety s ios a androidem maji mnohdy miracast ne? A to nemluvim snad o vsech novejsich televizich. A clovek nepotrebuje nejakou hloupouckou aplikaci (ale je mozne, ze aplikace je fakt potreba jen pro hloupoucke androidy a ipady). Taky dalkove ovladani je zcela standardni ...... teda u normalnich firem .... vidno, ze tihle na to sli opet "chytre" a nebude to fungovat s zadnym standardem a clovek bude odkazan na nejakou hloupou aplikaci v hloupem tabletu .... Hadam ale, ze dneska asi vsechno "musi" mit aplikaci pro android nebo ios, je to takova znamka punku. Ikdyz si zbytek sveta vystaci se standardem, je uz takovy folklor zasvinovat svet zbytecnyma appkama ....
Jinak zajimava televize ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze