Zpříjemněte si konec léta výhrou multimediální Xperie E4g

Prázdniny jsou za námi, konec léta neúprosně klepe na dveře. Na mobilenet.cz se však nudit nebudete, přichystali jsme si pro vás další zajímavou soutěž, tentokrát o dva kusy multimediální Xperie E4g od Sony. Stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a jedna z Xperií s podporou superrychlého LTE může být vaše.

Sony Xperia E4g

Zasoutěžte si spolu s mobilenet.cz o multimediální Sony Xperia E4g, kompaktní smartphone se superrychlým datovým přenosem 4G LTE. V jeho výbavě najdete čtyřjádrový procesor o taktu 1,5 GHz, který umožňuje současně pracovat v několika aplikacích, surfovat po internetu a streamovat videa. Určitě víte, že nejnovější modely chytrých telefonů od Sony jsou proslulé dlouhou výdrží na jedno nabití. Ani Xperia E4g se v tomto nijak neliší: její výkonná 2 300mAh baterie nabízí až dvoudenní provoz, takže vás nemusí trápit ani zapomenutá nabíječka.

Sony Xperia E4g – hlavní přednosti

  • čtyřjádrový procesor Mediatek 6732 s taktem 1,5 GHz
  • 1 GB RAM, 8 GB interní paměti s možností paměťových karet microSD
  • 5Mpx fotoaparát, přisvětlovací LED dioda, možnost nahrávat až FullHD video
  • baterie s kapacitou 2 300 mAh
  • podpora ultra rychlého LTE 4G a také NFC
Sony Xperia E4g

TIP: Recenze Sony Xperia E4g – Trefa do černého

Pořizování kvalitních a ostrých fotografií je překvapivě snadné díky automatickému rozpoznávání scenérie. Na výběr je až 52 režimů, takže snímky jsou dokonalé za všech okolností. S NFC je navíc můžete okamžitě sdílet – stačí jeden dotek. A pokud budete na svoji novou Xperia E4g přecházet z jiného zařízení s operačním systémem Android, Windows nebo BlackBerry, aplikace Xperia Transfer vám zajistí bezpečný a snadný přesun dat.

Jak na to?

Níže naleznete tři soutěžní otázky. U každé ze soutěžní otázky je správná pouze jedna možnost, inspiraci můžete hledat kupříkladu na stránkách společnosti Sony nebo v našem katalogu mobilů. Ze soutěžících, kteří správně odpoví všechny připravené otázky, vybereme dva výherce, kteří si odnesou každý po jednom kusu multimediální Xperie E4g.

Ať už vám žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru, Google+ a Instagramu!

Soutěž probíhá od 7. 9. 2015 00:01 do 13. 9. 2015 23:59. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky