Véčkový Honor Magic V Flip přichází. Odhalí se již zítra

2× aktualizováno
Véčkový Honor Magic V Flip přichází. Odhalí se již zítra
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Venkovní displej bude na celé horní straně krytu
  • Představení proběhne 13. června

Aktualizováno 12. 6. 2024

Oficiální představení véčkového Honoru Magic V Flip proběhne již zítra. Server androidtreasure.com přinesl informace pramenící z benchmarku Geekbench, který poodkryl hardwarovou výbavu. V těle telefonu bude tepat procesor Snapdragon 8 Gen1+ a 12GB operační paměť. Výkonově tak novinka zamíří do vyšší střední třídy, což by se mohlo poměrně kladně projevit na ceně.

Honor Magic V Flip

Aktualizováno 3. 6. 2024

První véčkový mobil s ohebným displejem od Honoru se představí již v příštím týdnu. Výrobce skrze oficiální profil na sociální síti weibo.com oznámil, že premiéra proběhne 13. června. Kromě termínu odhalení nás Honor zásobuje i prvními promo fotografiemi, na kterých zaujme především velký venkovní displej, který obtéká hlavní fotoaparáty.

Honor Magic V Flip

Původní informace z 21. 5. 2024

Honor by se mohl ve velkém stylu zapojit do segmentu ohebných mobilů véčkové konstrukce. Naznačují to informace uniklé skrze sociální síť weibo.com. Spatřit můžeme kupříkladu pravděpodobnou podobu nového telefonu, na kterém ihned zaujme opravdu velký venkovní displej, který by měl pokrývat celou část horního venkovního krytu. V displeji by pak byly ostrůvky pro fotoaparáty a přisvětlovací diodu. Úhlopříčka displeje by ve výsledku měla přesahovat 3,5".

Honor Magic V Flip
Možná podoba Honoru Magic V Flip

Spekuluje se rovněž o baterii, ta má být údajně největší mezi telefony této véčkové konstrukce v kombinaci s ohebným vnitřním displejem. Pokud se to potvrdí, měla by baterie mít kapacitu nad hranicí 4 000 mAh. Honor by ale současně s tím mohl razit dále cestu v oblasti tenké konstrukce po vzoru Honoru Magic V2.

Honor Magic V Flip
Část ochranného krytu pro možný Honor Magic V Flip

O samotné výbavě toho v tuto chvíli není příliš známo. Jelikož se však hovoří o tom, že by se měl Honor Magic V Flip, jak se bude novinka pravděpodobně jmenovat, představit již v průběhu června, neměly by na sebe další informace nechat dlouho čekat.