YouTube Music Key za dveřmi: za poplatek videa offline a bez reklam

7

Pomalu ale jistě se blíží historický milník pro server YouTube. Ten by měl v nejbližší době spustit službu Music Key a za měsíční poplatek nabídnout uživatelům možnost oprostit se od reklam či si videa přehrávat offline.

YouTube

Server YouTube by měl brzy začít nabízet službu měsíčného předplatného. Informaci přinesla agentura Reuters, které se odvolává na prohlášení Roberta Kyncla, který se stará o obsah a obchodní aktivity. Jak jsme se dozvěděli již loni na podzim, služba ponese název YouTube Music Key a základní měsíční částka bude činit 8 dolarů (přibližně 195 Kč).

Předplatné uživatelům přinese například možnost oprostit se od reklamy. Vítanější však jistě bude možnost poslouchat klipy offline. Jinými slovy si skladby stáhnete a pustíte i ve chvílích, kdy nebudete připojeni k internetu. Dostupné bude také přehrávání na pozadí, kdy si budete moci spustit jinou aplikaci, aniž by došlo k pozastavení přehrávání, což se bude hodit právě při poslechu hudby.

Kyncl dále uvedl, že služba je aktuálně v rané fázi testování mezi několika vybranými uživateli a funguje na systému pozvánek. Ačkoliv služba přinese nové možnosti pro ty, kteří jsou ochotni si připlatit, pro stávající uživatele by se nic měnit nemělo, doplnil Kyncl.

Zdroje: reuters.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Pan Někdo
Přesně kvůli těmto funkcím používám aplikaci Viral Pro, a jsem s ní nadmíru spokojený. Bez poplatků, bez reklam, přehráváni videa na pozadí, stahování videí na shlédnutí offline. Kvůli tomuhle se musel Google zbavit konkurence a některé tyto funkce v nejnovějších verzích Viral zakázala, ale furt je tu možnost downgradu (na verzi 2.4.9). Takže na*rat Googlu! ;)
Ajajaj
No len aby to neskoncilo tak ze aj za pristup sa bude platit
Špachtleš
Já osobně používám dva xposed moduly. YouTube adaway a YouTube background playback. Nemám žádný reklamy a pokud poslouchám hudbu tak běží na pozadí jako ostatní přehrávače. OP man :D
Petr
Milé youtube. S poplatky a s reklamami táhněte do prdele. Dřív to šlo bez youtube, půjde to zase. Šmejdi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze