Xperie XZ1, XZ1 Compact a X1 na obzoru: v hlavní roli výbava

34
Xperie XZ1, XZ1 Compact a X1 na obzoru: v hlavní roli výbava
  • Sony opět oživí špičkově vybavený a kompaktní model
  • Chystá se pravá vlajková loď se Snapdrgonem 835
  • Střední třídu zastoupí Xperia X1 se Snapdragonem 660

Ačkoliv již letos Sony nějaké telefony představilo, rozhodně nejde o konečný výčet. Na obzoru je hned několik nových modelů, které by měly zásadně oživit portfolio výrobce. Novým vlajkovým telefonem by se měla stát Xperia XZ1, která by dle dostupných informací měla nabídnout 5,2palcový displej s Full HD rozlišením. V tomto ohledu tedy k posunu nedojde a je to možná dobře. Pod kapotou se ukryje procesor Snapdragon 835 společně se 4GB operační pamětí. Poslední známá informace se týká baterie, jejíž kapacita by měla být 3 000 mAh.

Sony je proslulé svými kompaktními modely. Loni však došlo ke změně a model X Compact spadal spíše maximálně do vyšší střední třídy. Zdá se, že letos bychom měli být svědky návratu k původní myšlence. V přípravě je Xperia XZ1 Compact, která se pochlubí 4,6palcovým HD displejem a procesorem Snapdragon 835. Dostane se také na 4GB operační paměť nebo dostatečně silnou baterii s kapacitou 2 800 mAh.

Posledním spekulovaným telefonem je Xperia X1, která bude zastupovat vyšší střední třídu. Nabízet by měla 5palcový Full HD displej nebo nový procesor Snapdragon 660 společně se 4GB operační pamětí. Známe také kapacitu baterie, která by měla být 2 800 mAh. Ani u jedné z Xperií ještě neznáme její podobu a není to nic překvapivého. Dnes poodhalený trojlístek by se totiž měl světu oficiálně představit až zkraje září na veletrhu IFA 2017.

Zdroje: playfuldroid.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
briza
To zas bude kompakt s 5.2" o rozměrech, do nichž by normální výrobce zvládl dát 5.5"
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
Naposledy upraveno: 22. 5. 2017 10:57
Ta baterka... asi bych zvladnul i vic...
Petr
Super, jestli to nezabijí cenou, tak konečně zase Compact jak má být.
Dragereker
Veľa modelov strašne...stačil by len compact...
Inak tu je porovnanie fotoaparátu xz premium, S8 a G6...http://www.gsmarena.com/lg_g6_samsung_galaxy_s8_sony_xperia_xz_premium-review-1612.php
Podľa nich Xz Premium vyhráva v noci na stative a v manuálnom režime...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze