Xiaomi Redmi Note 5A zřejmě přijde ještě dnes a hned se třemi sloty pro karty

8
Xiaomi Redmi Note 5A zřejmě přijde ještě dnes a hned se třemi sloty pro karty
  • Nový telefon od Xiaomi přinese sloty pro tři karty
  • Displej nabídne 5,5palcovou úhlopříčku
  • Představení by mělo proběhnout ještě dnes

Oblíbená řada Redmi Note od Xiaomi se dočká nového přírůstku v podobě modelu Redmi Note 5A. Ten bude lákat například na 5,5palcový HD displej či procesor Snapdragon 425. Měla by však existovat i verze s přídomkem Pro či Prime, kde bude nasazen procesor Snapdragon 435. V jeho případě se očekává také dvojnásobná interní paměť o velikosti 32 GB. Větší bude i operační paměť, kdy poskytne 3 GB oproti 2 GB u klasické verze. Pro vyšší verzi bude vyhrazena čtečka otisků prstů. Prozrazena již byla také tloušťka zařízení činící pouze 7,3 milimetrů.

Xiaomi Redmi Note 5A

Lákavě vypadá šuplíček pro karty. Do novinky bude možné vložit dvě nano SIM karty i paměťovou kartu. Odpadne tak dilema, zda si rozšířit úložný prostor, nebo budete využívat dvou SIM karet. Další informace hovoří o čelní kamerce, která by měla oslnit 16 megapixely a přisvětlením. Xiaomi Redmi Note 5A by se mělo představit ještě dnes v pozdějších hodinách. Cena se odhaduje na 150 dolarů, což jsou přibližně 4 tisíce korun daní.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Hexagon
Parada, ten hybridny slot bol to jedine co ma odrazdalo od Redmi 4X. Dufam ze coskoro bude aj Global verzia.
Ondra
To už měl Acer Liquid e700 takže žádná novinka
bosto2
V Sony Z5 je šuplíček na dvě sim a vedle je slot na SD kartu. Škoda že to tak nemá každý , na SD kartě mám všechy fotky co jsem kdy pořídil a nechci to pořád kopírovat do mobilu, nehledě na to že by se to do něj nevešlo.
JH
No, mě ten hybridní slot nepřipadá jako zase až tak špatná věc. Problém je spíš v tom, jak je výrobci telefonů přidělují. Například tady, kdyby místo tří specializovaných slotů (2xSIM+1xSD) dali tři hybridy... Nechápu proč už dávno někdo nevyrobil takový telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze