Xiaomi prodal 300 tisíc kusů modelů Mi-One S za 4 minuty

3

Čínskému výrobci Xiaomi se podle všeho nadmíru daří. V prvním kole prodejů zařízení Mi-One S prodala společnost 200 tisíc kusů během 30 minut, což je velmi působivé. Včera se však výrobce pochlubil na Twitteru dalším milníkem. Druhá várka zařízení prodala 300 tisíc kusů za neuvěřitelné čtyři minuty a dvanáct vteřin.

Smartphony Mi-One S se na čínském trhu prodávají po dávkách, díky čemuž jsou mezi velkými čísly chvíle klidu. Inovovaný model Mi-One se Snapdragonem S4 se však velmi dobře prodává, za což může výrobce děkovat především nízké ceně, stanovené na 235 dolarů, tedy cca 5500 Kč s daní.

Oficiální obrázky Xiaomi Mi-One S

Bohužel není jasné, kam lze prodaná čísla přesně zařadit. Výrobce totiž na začátku oznámil přes milion předobjednávek a první dvě kola prodejů vynesla 500 tisíc prodaných kusů. Jedná se však ještě o součást předobjenávek, nebo už se Mi-One S dostal přes tuto hranici? To zatím není jasné, Xiaomi však rozhodně může slavit.

Ať je to jak chce, z Mi-One S je na čínském trhu velký hit a podobné úspěchy dost možná čekají jeho nástupce, čtyřjádrový Xiaomi Mi-Two. Teď už jen počkat, až se oba přístroje dostanou z Číny na globální trh.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
JaroB
Tak to má lepší predaj ako IP5 :DDD Ktorého sa "akože" predalo 2mega za 24hod. Škoda, že nestíhajú vyrábať. Keby,že si ich niekto zobral pod krídla a rozbehli to vo veľkom po celom svete to by boli predaje :DDD

Radšej podporovať týchto číňanov ako zasr.tý zhnitý APPLE :/
Jan
Mohu jen souhlasit Xiaomi Mi-Two to vsem nanda a nejak Siri Beta jim bude k nicemu :D na Asijsky trh je nepusti budou se branit
Patrik
Proc se takove telefony za tuto cenu neprodavaji u nas :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze