Xiaomi CC9(e) se dále odhaluje. Očekáváme OLED displej

4× aktualizováno
Xiaomi CC9(e) se dále odhaluje. Očekáváme OLED displej
  • Dočkat bychom se měli modelů CC9 a CC9e
  • Výkon zajistí procesor Snapdragon 712
  • Verze CC9e má mít výklopný fotoaparát
  • Varianta CC9 nabídne klasické fotoaparáty a výřez

Aktualizováno 28. 6. 2019

Skrze čínský certifikační úřad TENAA unikly informace o chystaných modelech řady CC. Nejprve šlo samozřejmě o Xiaomi CC9, které bude poháněno osmijádrovým procesorem, jenž bude spjat s různými paměťmi. V nabídce budou možnosti: 4/64 GB, 6/128 GB a 8/256 GB. Nasazen má být 6,39palcový OLED displej a baterie s kapacitou 3 940 mAh.

Xiaomi CC9
Xiaomi CC9

Druhý očekávaný model Xiaomi CC9e unikl taktéž. Má být o něco menší, což nasvědčuje 6,08palcový displej. V jeho případě známe pouze kapacitu baterie, která má být rovněž 3 940 mAh.

Aktualizováno 26. 6. 2019 – 17:00

Xiaomi CC9 s výklopným fotoaparátem se nezadržitelně blíží, čemuž nasvědčuje i vzrůstající frekvence postování nových informací a fotografií na sociální síti weibo.com. Nejnovější obrázky nám umožňují nahlédnout na perleťově bílou variantu, která svou barvou připomíná například Huawei P30 Pro nebo Samsung Galaxy S10.

Aktualizováno 26. 6. 2019 – 10:00

Další den, další střípky informací o nové řadě CC9 od Xiaomi. Tentokrát máme možnost si prohlédnout prodejní balení, které je věrno pestrým barvám a lze se na něm dočíst, že model CC9 je zábavný a určen do rukou zábavným lidem.

Aktualizováno 25. 6. 2019

Xiaomi zveřejnilo další střípek výbavy z chystaného modelu CC9. Měl by se chlubit čelní 32megapixelovou kamerkou pro kvalitní selfies. Ta bude dle všeho umístěna v kapkovitém výřezu v horní části displeje.

Xiaomi CC9

Původní informace z 24. 6. 2019

Xiaomi v minulém týdnu oficiálně oznámilo novou řadu chytrých telefonů zvanou CC, avšak konkrétní hardware odhalen nebyl. Čínský výrobce to však velmi brzy napraví, což naznačují četné úniky. Chystají se telefony s označeními CC9 a CC9e. Spekuluje se o Snapdragonu 712 či 6,39palcovém displeji. To by mělo platit pro variantu Xiaomi CC9. Dále byla odhalena baterie s kapacitou 4 000 mAh nebo 32megapixelová čelní kamerka ve výřezu v displeji. Na zadní straně mají být tři fotoaparáty, přičemž hlavní snímač má 48 megapixelů.

Xiaomi CC9
Xiaomi CC9 – pravděpodobná podoba

Mnohem zajímavěji, alespoň prozatím, vypadá Xiaomi CC9e. V jeho případě se totiž očekává, že dojde k nasazení výklopného fotoaparátu po vzoru ZenFonu 6 od ASUSu. Výsledkem by mělo být, že displej u CC9e nebude mít výřez, neboť samostatný čelní fotoaparát bude moci chybět.

Xiaomi CC9

Dle nejnovější informací by první modely řady CC měly být představeny již v příštím týdnu, konkrétně 2. července.

Diskuze ke článku
Tom
CC9 nemá být i jako Mi A3? Zatím všechny úniky odpovídají tomuto designu i specifikaci s trojicí fotoaparátů a procesorem...
G.
Dúfam, že budú znova dve verzie ako u Redmi k20/mi9t - jedna pre Čínu nabitá s najlepším hardwarom za pár drobných a druhá pre Európu osekaná na kosť so 150 eurovou prirážkou.
Carda
Jak to vypadá stejně jako Huawei a Samsung :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze