Windows Phone 8.1 Update 2 se dostává na některé Lumie 735 a 830

26

Již se zdálo, že telefony se systémem Windows Phone žádný další update, kromě hlavního na Windows 10, nedostanou. Otazníky však stále visely nad Updatem 2, který byl dostupný jen pro dvě nejnovější Lumie. K nim se nyní připojují Lumie 735 a 830, avšak zřejmě ne na všech trzích.

Windows Phone 8.1 Update 2 byl od začátku dostupný na modelech Lumia 640 a Lumia 640 XL. Na další modely se však tato aktualizace nepodívala a již se zdálo, že tento stav bude neměnný. Nyní se však aktualizace dočkaly starší modely Lumia 735 a Lumia 830. Těmto dvěma modelům byla ve Velké Británii nabídnuta aktualizace s označením 15.148, která označuje Update 2. Microsoft však neaktualizoval stránku s aktualizacemi a není možné ověřit, zda je aktualizace dostupná i na dalších trzích. Ve hře je totiž možnost, že nový software bude dostupný jen v několika regionech.

Nokia Lumia 735 a Nokia Lumia 830

Nová verze systému pro telefony samozřejmě přináší funkce navíc a další novinky. Například nastavení se dočkalo nové podoby a je v něm rovněž vyhledávání pro snazší orientaci. Objevila se i podpora videí ve formátu MKV. Skrze Bluetooth je již možné připojit také klávesnici a jednotlivá nastavení lze připnout na úvodní obrazovku s dlaždicemi.

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
Grantham
Já mám Lumii 830 a včera mi přišel Update 2, takže už mám staženo a nainstalováno. ;-)
radek
Mám Lumii925 a update 2 mám taky. Jak? Stáhni Insiser. Zapni ho, uktualizuj na update 2, vypni Insider, odintaluj ho. Máš Denim, update 2. Stojí za to.
Jenda Tangelmayer
Jenda Tangelmayer
Lumia 830 od CZ T-Mobile zatím nic.
jarda
mě se právě něco stahuje, mám L830 italskou distribuci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze