Windows 10 Mobile Anniversary Update by měl přijít příští týden

37

Včera Microsoft vydal svůj Anniversary Update Windows 10 pro PC , Xbox One a HoloLens. Uživatelé Windows 10 Mobile se však výroční aktualizace zatím nedočkali a objevily se zprávy, že byl odložen o několik týdnů. Podle twitterového účtu Lumia India však nakonec nebude zpoždění tak dlouhé a dočkat by se měli jen o týden později, konkrétně 9. srpna.

Windows 10

V minulosti se již nicméně zprávy podpůrných týmů v řadě případů ukázaly jako liché a aktualizace Windows 10 Mobile by nakonec 9. srpna nemusela být vydána. Nezbývá nám tak nic jiného než čekat. Microsoft rovněž nezveřejnil, co vydání aktualizace zpozdilo a proč nebyla vydána v jedné vlně pro všechny typy zařízení.

TIP: Velký update Windows 10 je tu: shrnutí novinek, které nás čekají

Pokud se nicméně nemůžete dočkat, můžete se přihlásit do Insider programu, který nabízí RTM sestavení 14393.5 ve všech třech úrovních: rychlý, pomalý i Realese Preview.

Zdroje: neowin.net, mspoweruser.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Hik
Ten tweet už je smazanej, to asi dává tušit, jak to opět dopadne. Microsoftu jsou uživatelé ukradení... Asi je ani nechce.
cuc
Doufám že bude adblock v edge mobile, reklama je dost vlezlá, naštěstí ne tolik co v Androidu
Rob
90% lidi ani neví ze se nejaky update chystá, ostatní co na to pospichaj uz to maj dávno stazeny pres Insider a remca tady dokola furt stejná banda kokotu co ani Windos nemají, takže je zere ze nemaj co stahovat. K smíchu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze