WhatsApp zřejmě umožní odstranit nepřečtenou zprávu

4

WhatsApp testuje novou funkci, kdy bude odesílatel moci smazat ještě nedoručenou/nepřečtenou zprávu. Podle beta testerů aplikace je možné zprávu odvolat přímo v daném chatu. Možnost automaticky zmizí po přečtení zprávy.

Možná se vám již stalo, že jste odeslali skrze WahtsApp zprávu, jejíž obsah jste si po chvilce přemýšlení rozmysleli. Pokud se jedná o zprávu, která ještě nebyla doručena (účastník není v pokrytí signálu), případně ještě nebyla přečtena (uživatel si vaši zprávu nezobrazil), bude možné do budoucna takovou zprávu odvolat a nahradit ji dle libosti. Potvrzují to beta testeři aplikace, kteří mají k nové funkci přístup.

TIP: WhatsApp umožní hledat a posílat animace ve formátu GIF

Druhou novinkou, kterou odhalili beta testeři, je možnost sledování polohy daného uživatele v reálném čase. Pokud máte tuto funkci povolenou, máte možnost s okruhem lidí sdílet svoji pozici, a to 1, 2 nebo 5 minut, případně neomezenou dobu. Tato funkce se může hodit například v případě, že se chystáte na smluvenou schůzku a protistrana si tak snadno může zkontrolovat, kolik času vám zabere příjezd na smluvené místo.

Další novinkou by mělo být po vzoru Snapchatu a Instagramu možnost sdílet příběhy, které po 24 hodinách automaticky zmizí. Prozatím není jasné, jestli se všechny zmíněné novinky promítnou i do verze pro běžné uživatele formou aktualizace.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com, mashable.com

Diskuze ke článku
Mirek
Verze pro ipad stale nikde? Jeste ze je tu viber.
Martin
Přijde mi to jak okopirovane z BBM.
johny
A co třeba umožnit nastavení ukládání odeslaných/přijmutých souborů na SD kartu a ne do vnitřní paměti ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze