WhatsApp spouští novou aplikaci Business pro malé podnikatele

WhatsApp spouští novou aplikaci Business pro malé podnikatele
Fotografie: WhatsApp
  • Malí podnikatelé získávají snadnější možnost komunikovat se zákazníky
  • Nová aplikace WhatsApp Business přináší lepší prostor pro prezentaci svého podnikaní

Společnost WhatsApp představila novou aplikaci zvanou WhatsApp Business, která cílí na malé podnikatele a jejich komunikaci se zákazníky. Již v současné době je platforma WhatsAppu využívána mnoha společnostmi pro komunikaci a vývojáři jim chtěli vyjít více vstříc. V porovnání s běžnou aplikací je ve verzi s přídomkem Business možnost lépe představit vaši firmu. Mezi cenné údaje tak jistě bude patřit podrobný popis vaší činnosti, případně otevírací doba, kontakty nebo odkaz na webové stránky.

WhatsApp Business

Aplikace Business bude mít také speciálně upravený nástroj pro zasílání zpráv. V jejich rámci bude možné nastavit první automatickou zprávu, která zákazníkům přijde. Vhod jistě přijde i možnost definovat, v jakém časovém rozmezí jste on-line a tedy k dispozici pro komunikaci. Praktické budou statistiky týkající se komunikace. Účet v aplikaci Business bude označen jako obchodní a časem dojde i k oficiálnímu ověření samotným WhatsAppem.

Pokud vás aplikace zaujala, máme pro vás, alespoň prozatím špatnou zprávu. V prvé řadě je aplikace v tuto chvíli k dispozici výhradně pro operační systém Android. Klíčovým problémem je dostupnost. Business si lze v tuto chvíli oficiálně stáhnout pouze Indonésii, Itálii, Mexiku, Velké Británii a USA. Další regiony však mají postupně přibývat.

Stáhnout WhatsApp Business

Google Play (zdarma)

Zdroj: whatsapp.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze