Výroba nových iPhonů v číslech: 540 tisíc telefonů denně

22

S velkými předobjednávkami přicházejí i obrovská výrobní čísla a nové iPhony nejsou žádnou výjimkou. Foxconn uvedl v rozhovoru pro Wall Street Journal, že nových iPhonů se vyrobí 540 tisíc denně, a to na 100 linkách rukama 100 tisíc dělníků.

Co by to bylo za nový prodejní trhák, kdyby ho nebylo „na pultech“ dostatek. Nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus si připisují další, velmi impresivní statistiky, tentokrát z výroby. Wall Street Journal se od Foxconnu dozvěděl několik zajímavých čísel, která se týkají právě výroby dvou novinek amerického giganta. Nejúctyhodnější je určitě zmínka o tom, že denně se vyrobí průměrně 400 tisíc iPhonů 6 a 140 tisíc iPhonů 6 Plus.

TIP: Předobjednávky iPhonu 6 a 6 Plus trhají rekordy: 4 miliony za 24 hodin

Apple iPhone 6

Ostatní čísla však také nejsou o nic méně ohromující a Foxconn například zmínil, že na 100 linkách, které jsou určené právě pro sestavování nových iPhonů, pracuje 100 tisíc dělníků. Foxconn se také musí poprat s tím, že 40 až 45 % displejů pro nový iPhone 6 Plus je nevyhovujících a nikdy se do finálního produktu nedostanou. U menšího iPhonu 6 je to o něco lepší, a nevyhovujících panelů je „pouze“ 15 %. Překvapením ale je přiznání Foxconnu, který tvrdí, že stále nestíhají vyrábět dostatek iPhonů tak, aby pokryl předobjednávky.

Zdroje: 9to5mac.com, blogs.wsj.com

Diskuze ke článku
JOE
než nový iphone radeji samsung galaxy note 4. Jiná dimenze jiný desplay všechno jiné. Už note 3 Neo je už jiná dimenze. Kdo okusí tyto mobily, nikdy nebude chtít jiné.
anonim
zelináři si nějak věřej :D
Dobrý
Tak a přesně proto pak podle toho vypadají ty telefony. iPhone 5S my měnili 6x než našli kousek který nebyl podřený již z výroby. Chápu to, že je to tim jake množství vyrobí ale nechapu proc neudělají ještě jeden stupeň výstupní kontroly když to stoji tolik penez
Johoho
o tomhle si Tamtungari a Šaomisti a Hujawejove a nějaké exkluzivní Smiracke Nexus edice mohou jen nechat zdát.

Proste když smartphone tak na prvním místě vždy iPhone případne nějaka Nokia Lumia.

Ty Tamanske Kumpy s Androidem jsou podradne tedy až na Sony

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze