Vyhrajte špičkový selfie-mobil HTC Desire Eye v naší soutěži

1

Druhé Vánoce? Doslova. V nové soutěži na mobilenet.cz máte šanci vyhrát špičkový telefon HTC Desire EYE s dvěma kvalitními fotoaparáty. Stačí zodpovědět jednoduchou otázku, která se týká právě fotoaparátů. Zkuste své štěstí a zpříjemněte si start nového roku.

HTC Desire EYE

Nejvýkonnější telefon od HTC z řady Desire si nezadá ani s aktuální vlajkovou lodí HTC One (M8). V jeho dvoubarevném těle se ukrývá čtyřjádrový procesor na frekvenci 2,3 GHz, díky kterému si Desire EYE poradí s nejnáročnějšími aplikacemi i hrami. Taková multimédia ve vysokém rozlišení pak skvěle vynikají na 5,2" FullHD displeji. Primární zbraní voděodolného Desire EYE je ovšem kvalitní fotoaparát na přední straně. Ten umí pořizovat ostré 13megapixelové snímky, stejně jako kamerka na zádech, a oběma foťákům nechybí duální blesk a autofokus. Důraz na focení podtrhuje software HTC EYE Experience, jenž umožňuje využívání hlasových příkazů, snazší sdílení či pokročilé možnosti úpravy snímků.

HTC Desire EYE je možné pořídit například u Alza.cz za doporučenou cenu 13 990 Kč.

Jak hrát a vyhrát?

Abyste mohli vyhrát nové HTC Desire Eye, které v redakci rovněž testujeme, stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku. Pokud si s odpovědí nevíte rady, nahlédněte do našeho katalogu mobilů, tam odpověď určitě naleznete.

Soutěž probíhá od 30. 12. 2014 00:01 do 13. 1. 2015 23:59. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázka