Vyhrajte špičkové brýle TCL NXTWEAR G v naší nové soutěži!

Vyhrajte špičkové brýle TCL NXTWEAR G v naší nové soutěži!
Fotografie: TCL
  • V naší nové soutěži můžete získat exkluzivní brýle TCL NXTWEAR G
  • Ty obsahují dva mikro OLED displeje Sony s rozlišením Full HD, zprostředkují obraz v ekvivalentu 140 palců
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku

Chtěli jste něco exkluzivního? Máte to mít! Dnes si zasoutěžíme o brýle TCL NXTWEAR G, které umí divy. Vychutnejte si dechberoucí vizuální zážitky jako v kině, i když jste zrovna na palubě letadla nebo odpočíváte v posteli. Stačí si nasadit chytré brýle TCL NXTWEAR G, které obsahují dva mikro OLED displeje Sony s rozlišením Full HD. Díky tomu získáte kvalitní obraz, který je ekvivalentní sledování obrovské obrazovky s úhlopříčkou 140 palců a poměrem stran 16:9 ze vzdálenosti přibližně 4 metrů.

Vyhrajte špičkové brýle TCL NXTWEAR G

TCL NXTWEAR G stačí jen propojit s vaším mobilním telefonem, tabletem nebo notebookem s podporou DisplayPortu. Zážitek ze sledování umocňují stereo reproduktory s bohatým zvukem. S brýlemi TCL NXTWEAR G můžete neustále periferně sledovat, co se děje kolem vás. Plně se tak můžete soustředit na obsah, který máte před očima, ale nikdy neztratíte kontakt s okolním světem. Pouhým pohledem dolů můžete kontrolovat své prsty píšící na klávesnici, a v letadle si zase jednoduše u obsluhy objednáte nápoj, aniž byste museli přerušovat sledování filmu. Inteligentní displej neustále monitoruje vaše pohyby a optimalizuje promítaný obsah tak, abyste si ho vychutnali v maximální kvalitě za všech okolností.

TCL NXTWEAR G

Brýle TCL NXTWEAR G upoutají luxusním bezrámečkovým provedením s hmotností pouhých 130 gramů včetně kabelu. I při několikahodinovém nošení máte záruku maximálního komfortu. Pečlivě vybrané materiály na vnitřní straně rámečku – měkký nylon a silica gel – zajišťují pohodlí a jsou šetrné k pokožce. Díky skládací konstrukci lze TCL NXTWEAR G snadno uložit do ochranného pouzdra a vzít si je opravdu kamkoli, snadno se vejdou i do malého batohu či kabelky. Chytré brýle není potřeba nabíjet, napájí se totiž přímo z připojeného zařízení. V balení jsou kromě tří nosníků různých velikostí i rámečky na čočky, které si můžete nechat vyrobit na míru, pokud nosíte brýle.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 16. 8. 2022 20:00 hod. do 29. 8. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!