Soutěž o smartphone Huawei P30 Lite s výborným 48Mpx fotoaparátem

Soutěž o smartphone Huawei P30 Lite s výborným 48Mpx fotoaparátem
  • Vyhrajte s mobilenet.cz smartphone Huawei P30 lite s výborným fotoaparátem
  • Telefon rovněž zaujme výkonným procesorem a výdrží baterie
  • Soutěžit může každý, stačí odpovědět na trojici jednoduchých otázek

Ještě nedávno si dokázal málokdo představit, že budou uživatelé fotografovat smartphonem tak kvalitní fotografie s vysokým rozlišením, jako je tomu dnes. Co ale netušil snad nikdo, že bude tento smartphone díky své ceně přístupný všem. Bavíme se nyní o smartphonu Huawei P30 lite, který za cenu přibližně 7 tisíc korun přináší prémiový design a nadprůměrné funkce.

Huawei P30 lite je vybaven špičkovým 48Mpx kamerovým modulem, který umožňuje nadšencům do fotografování pořizovat snímky s výraznou hloubkou ostrosti a výborným jasem. Navíc, díky jedinečnému režimu Huawei Super Night, mohou uživatelé pomocí až 6sekundové nepřetržité ruční expozice zachytit živé a čisté noční scény plné světla.

Huawei P30 lite

Díky interakci mezi nejmodernějšími senzory a vyvinutým softwarem si noční scény zachycené přístrojem P30 Lite zachovávají ostré detaily i za zhoršených světelných podmínek a vyhýbají se případnému přesvětlení fotek.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách Huawei.

Soutěž probíhá od 15. 8. 2019 13:00 hod. do 22. 8. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!