Vodafone přináší neomezený tarif pro jednotlivce za sympatických 799 Kč měsíčně

9
Vodafone přináší neomezený tarif pro jednotlivce za sympatických 799 Kč měsíčně
  • Uživatelé pevného internetu nově pořídí tarif s neomezeným daty za 799 Kč měsíčně
  • Ti, kteří pevný internet od Vodafonu nemají, zaplatí za neomezená data, volání a SMS 1 799 Kč měsíčně

Tři změny čekají v těchto podzimních dnech tarifní portfolio Vodafonu. Od 1. 11. 2019 mohou nově i jednotlivci využívat, při kombinaci s pevným internetem, neomezená data v mobilu za 799 korun měsíčně. Druhou novinkou je tarif s neomezenou rychlostí mobilních dat. Do třetice pak Vodafone přidává mobilní data u Red tarifů – za 799 korun měsíčně dnes jednotlivý zákazník s tarifem Red získá 15 GB mobilních dat. Pryč je také trochu matoucí označení RED 20 + 20 GB u neomezeného tarifu.

Chtěli jsme v České republice rozhýbat trh s neomezenými daty, a to se povedlo. Jako první operátor jsme v červnu přišli se stálou nabídkou neomezených mobilních dat pro rodiny i skupiny přátel. Jsme rádi, že se trh dál vyvíjí a my samozřejmě budeme rozvíjet i naše služby. Nyní jsme vyšli vstříc zákazníkům, kteří si přáli neomezený tarif pro jednotlivce i těm, kteří volali i po neomezené rychlosti připojení,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Neomezeně pro jednotlivce s pevným internetem

Uživatel pevného internetu nově pořídí tarif s neomezeným daty za 799 Kč. Pevné připojení startuje na 399 Kč. Za 1 198 Kč tak zákazník získává to nejlepší ze světa mobilního i pevného internetu, hlasových služeb i SMS, a to vše neomezeně. Tato nabídka je dostupná od 1. 11. do 31. 1. 2020.

Neomezeně také pro jednotlivce

Samostatná SIM s neomezenými daty i rychlostí jejich stahování, s neomezeným voláním i SMS, 1 000 minut volání do zahraničí a s roamingem ve světě na týden zdarma vyjde na 1 799 korun měsíčně. S pevným internetem vyjde neomezená SIM na 1 597 korun měsíčně. Tarifní řešení bez kompromisů ocení zejména uživatelé z řad profesionálů a firemních klientů. V dalších tarifech pak výrazně narostl objem mobilních dat. Přehled nové nabídky přináší přiložená tabulka.

Neomezené tarify Vodafonu

Nejvýhodnější budou stále balíčky pro rodinu i přátele

Posláním Vodafonu je podle jeho vyjádření: „pomocí technologií zesilovat pouto mezi lidmi“. Proto jsou i nadále nejvýhodnější balíčky pro rodiny a skupiny přátel – jedno řešení pro pevný i mobilní internet, ale i televizní služby. Příkladem je v červnu spuštěný tarif Vodafone Neomezený, při kombinaci 4 SIM karet a pevného internetu přináší neomezená data do mobilu za 599 korun měsíčně.

To je stále nejlepší cena na trhu. Balíčky si pořídil trojnásobný počet zákazníků, než jsme očekávali, a úspěch nás příjemně překvapil. Více než polovina zákazníků volí při aktivaci nového tarifu jednu z variant Vodafone Neomezený,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Diskuze ke článku
Ondřej
I tak jsou ty ceny směšné. Jen tak bokem. Mám firemní tarif a zjišťoval jsem, jaké byly ceny tarifů za mobilní data několik let zpátky. Dopátral jsem ceny až do roku 2014 a hádejte co? Cany tarifů se za těch 5 let vlastně nezměnily.
Zlodeji
Opět jen ne­ho­rázná dr­zost a pli­vá­ní do ob­li­če­je zá­kaz­ní­kům!

Kdy­by ta lži­ve ozna­če­ná ne­o­me­ze­ná da­ta ne­by­la OME­ZE­NÁ rych­los­tí tak bych mož­ná vá­hal ale ome­zo­vat ne­o­me­ze­nou služ­bu je jed­no­du­še POD­VOD!
Petr
10Mbit :D pekne no.. vzdycky ve vsem musi byt nejaky ten hacek.. uz i u toho Vodafonu :/
Tom
Ten tarif je k smíchu a opět s háčkem v podobě pevného internetu.... U T-Mobile mám neomezený SD (20GB neomezená rychlost a poté 3 Mbit/s) za 745,- Kč, taky je to dost, ale za současných podmínek na trhu, je to skoro zázrak ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze