Vodafone přináší mobilní televizi pro Android, iOS a Windows

12

Vodafone přináší mobilní televizi pro uživatele chytrých telefonů nebo tabletů na platformě Android, iOS a Windows Phone. Technické řešení a provoz služby zajišťuje jeden společnost sledovanitv.cz.

Vodafone logo

„Spuštěním služby mobilní TV ve spolupráci se společností sledovanitv.cz s.r.o. reagujeme na vysoký nárůst obliby mobilního videa u našich datových uživatelů. Kromě standardního sledování aktuálně vysílaného programu, zákazníkům přinášíme i možnost zpětného přehrání až 7dní zpátky nebo virtuálního videorekordéru pro záznam až 40 hodin programů.“ říká Martin Mikula, manažer produktů pro rezidenční segment ve Vodafonu.

Aplikace Sledovani.tv

„Spolupráce se společností Vodafone jasně deklaruje výrazný nárůst obliby mobilního videa, což je v souladu s rostoucím podílem chytrých telefonů. Rozšířením počtu více než 250 partnerských sítí o síť mobilního operátora Vodafone přináší stávajícím uživatelům služby možnost sledovat své oblíbené programy kdekoliv a kdykoliv v ČR.“ říká Radim Beňovský, Projektový manažer ve společnosti sledovanitv.cz s.r .o.

Klíčové prvky aplikace Sledovani.tv

  • Sledovat až 56 kanálů
  • Zpětné přehrání až 7 dnů
  • Možnost záznamu až 40 hodin na virtuální videorekordér
  • Výběr z tematických balíčků již od 59,- Kč

Přehled balíčků

1. Pro všechny
Základní balíček Pro všechny vyjde na 59 Kč měsíčně a v něm získáte celkem 29 programů. V drtivé většině případů jde o programy, které lze dnes běžně přijímat v DVB-T na klasickou anténu.

2. Pro rodinu
Druhý balíček Pro rodinu obsahuje 25 televizních kanálů, které jsou zaměřeny na děti a filmy. Kromě programů České televize tak můžete sledovat například kanály Film Box, AXN, Minimax, Disney Channel nebo Jim Jam. Rodinný balíček je nejdražší a vychází na 189 Kč měsíčně.

3. Pro sportovce
Třetí balíček Pro sportovce je pak zaměřen výhradně na sportovního diváka. Kromě programů České televize získáte dohromady 13 kanálů. Jde například o Sport 5, Slovak Sport, Sport 1 a 2 nebo Golf Channel. Tento balíček vyjde na 115 Kč měsíčně.

Televizi online můžete následně sledovat na telefonu, tabletu či počítači. Potřebujete připojení k internetu alespoň o rychlosti přes 1 Mb/s. U telefonů a tabletů je zapotřebí dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz. U operačního systému Android musíte mít alespoň verzi 4.0 a novější, u iOS je nutná minimálně verze 6. Vodafone nám následně také potvrdil, že při sledování se data počítají klasicky z vašeho měsíčního limitu.

Stáhnout SledovaniTV

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone

Diskuze ke článku
Martin Kečut Tuček
Martin Kečut Tuček
A já zase celý článek čekal na tu onu kouzelnou větu, že za nějaký poplatek různé balíčky programů, které se ale nepočítají do FUP. S tímhle ať jdou do háje.
Lolo
Ne do háje, ale do prdele a hlavně tam nejsou programy skupiny Nova
karlos
Jeste platit za televizi. A pres wifi to nepojede? Přes data si dělaj srandu a jeste aby mi mizely. Na českou televizi mam aplikaci a nic jinýho me nezajímá. Filmy shanim jinak.
Jokeer
Ono stačí těch 135 + 45 Kč za "nezmanipulovaná" média, ještě tohle budeme Vodafonu platit + navíc FUP. To si můžou nechat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze