Vodafone představil novou hudební službu s Evropou 2

Dnes dopoledne (9.30) se dozvíme, jakou hudební službu plánují společně spustit Vodafone a rádio Evropa 2. Tiskové konference se účastníme, proto opět nepřijdete o online přenos. Dnes v 9.30 čekejte v tomto článku nejrychlejší informace.

Dnes dopoledne se dozvíme, jakou hudební službu plánují společně spustit Vodafone a rádio Evropa 2. Tiskové konference se účastníme, proto opět nepřijdete o online přenos. Dnes od 9.30 dopoledne čekejte v tomto článku nejrychlejší informace.

Vodafone představil novou hudební službu s Evropou 2 Vodafone představil novou hudební službu s Evropou 2

Na zahraničních stránkách jsme se už s předstihem něco málo dozvěděli. Mělo by se jednat o speciální aplikaci, podobně jako Student SMS Gratis, se kterou bude možné stahovat vybrané songy přímo do telefonu a pomocí aplikace si je také přehrávat. Informace však nemusejí být 100% pravdivé. Cena za staženou píseň v případě anglického operátora Vodafone šplhala k 0,80 Euro, ze celé album na hodnotu 7,99 Euro. Uvidíme, s čím přijde tuzemský operátor Vodafone, zdali uvede službu na stejném principu.


ONLINE přenos (úterý 12.8. - 9.30):

  • 9:47 - Online přenos právě začíná. Zahájení tiskové konference se trochu opozdilo.

  • 9:51 - Nová hudební služba operátora se bude jmenovat Vodafone Pecka s Evropou 2.

  • 9:54 - Původní domněnky o službě se nakonec nepotvrzují. Nová služba Vodafone Pecka s Evropou 2 bude sloužit k rozpoznávání hudby.

  • 9:59 - Zákazník zavolá na linku 777 882 222, přiloží reproduktor telefonu k rádiu či jinému zdroji hudby a počká 20 sekund, než systém vyhodnotí, o jakou se jedná skladbu, interpreta a album. Podobnou službu můžeme již delší dobu najít u Sony Ericssonů. Služba TrackID však odesílá hudební nahrávku přes data, a tak musíte počítat příslušné zpoplatnění za přenesená data. U nové služby Vodafone Pecka s Evropou 2 zákazník zaplatí tolik, jako by uskutečnil normální hovor do Vodafonu.

  • 10:05 - Hudební služba Vodafonu bude k dispozici i pro zákazníky ostatních operátorů.

  • 10:08 - Vodafone Pecka s Evropou 2 dokáže rozpoznat 20 tisíc českých písní. Celkem 4 miliony skladeb na světě.

  • 10:11 - Online přenos končí. Zbylé informace vám ještě dnes přineseme v uceleném článku. Děkujeme za pozornost.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze