Vodafone pokrývá 3G polovinu ČR a daruje surfování zdarma

2

Ode dneška může 3G internet od Vodafonu využít každý druhý obyvatel České republiky. Do konce léta Vodafone pokryje dalších více než 130 měst a obcí, čímž počet měst s 3G zvýší na 370 a celkové pokrytí zvedne na 60 % populace. Pokrývání republiky 3G Vodafone oslaví dárkem pro všechny zákazníky.

Vodafone logo

Tip: přečtěte si také článek - Vodafone pokryje signálem 3G do léta dalších 53 měst a obcí

„Chceme tento významný milník v pokrytí rychlým mobilním internetem oslavit s našimi zákazníky, proto budou moci o víkendu 11. a 12. června využívat datové tarify zdarma,“ řekl viceprezident pro technologie Vodafonu Pavel Kos. O víkendu 11. a 12. června budou moci zákazníci Vodafonu zdarma využít tarify Internet v mobilu na den a Připojení na dva dny. Zákazníkům s měsíčním připojením obnoví operátor před tímto víkendem datový FUP limit.

Vodafone pokračuje v intenzivním pokrývání republiky rychlím 3G internetem

Čtěte: Vodafone v červnu: HTC Sensation, Samsung Galaxy S II a další

Nyní se Vodafone v zavádění 3G technologie soustředí zejména na okresní a menší města ve všech regionech republiky. Tam, kde Vodafone 3G nově spustí, si mohou zákazníci aktivovat tarif Připojení na stálo s padesátiprocentní slevou na první tři měsíce a k tomu mohou získat modem za zvýhodněnou cenu 77 korun. Vodafone využívá pro provoz 3G sítě nejnovější technologii HSPA (High Speed Packet Access) od společnosti Huawei.

Čtěte: Vodafone představil nový datový tarif: Připojení na 2 dny

Kromě 3G sítě mohou zákazníci Vodafonu využívat mobilní datové připojení přes CDMA síť MobilKomu, která pokrývá 75 procent populace, a síť 2G – EDGE, jejíž pokrytí je dostupné 95 procentům obyvatel České republiky.

Mapa pokrytí Vodafone 3G

Tip - aktuální interaktivní mapu pokrytí Vodafonu nejen signálem 3G najdete zde

Zdroje: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
aege
Díky - výkonnému - vysílači VF nejsem s to utratit 150 MB předplacených měsíčně natož 150 za víkend,chi.... :)
škoda že nejdou převést někomu , kdo má pořádný signál a 3g !
Takže jsem v klidu , VF se mnou určitě neprodělá co se týče dat ! :))
Jsem ráda,když se ke mne vůbec někdo dovolá a neobjeví se sms ,že mne vítají v síti i když jsem neustále připojená! :)))))))

Radek
jojo, velká města a okresní města ok --> to je důležité pro PR. Jinde se hodí spíš hláška, vítejte v mobilním pravěku.......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze