Vodafone nabízí služby se zvýhodněním 800 korun měsíčně napořád

3
Vodafone nabízí služby se zvýhodněním 800 korun měsíčně napořád
Fotografie: Vodafone
  • 1Gb/s pevný internet lze nyní pořídit za 599 Kč měsíčně místo 899 Kč
  • Ušetřit lze na Vodafone TV, pevném internetu i mobilním tarifu

Spojení služeb je skvělou cestou, jak mohou zákazníci získat kvalitní produkty se zvýhodněním, navíc od jednoho poskytovatele, a mít tak vše včetně nákladů přehledně na jednom místě. V aktuální kampani Vodafone nabízí pevný internet 1 Gb/s se zvýhodněním 300 korun měsíčně, a to v kombinaci s mobilním tarifem Neomezený Super zvýhodněným o 200 korun. Kdo si služby pořídí v Kombinované nabídce, má celkové cenové zvýhodnění 500 korun měsíčně. Pokud si přidá i televizi od Vodafonu, uspoří na ní dalších až 300 korun a celkově za služby až 800 korun měsíčně napořád.

Vodafone přitom do svých sítí výrazně investuje. „V právě spuštěné kampani říkáme, že síť Vodafonu vám kryje záda doma i venku. Myslíme tím, že gigabitový pevný internet nabízíme nejvyššímu počtu domácností v České republice a že pokrýváme 99,8 % české populace mobilní sítí. 70 % je navíc už pokryto naší nejmodernější 5G sítí. Mít naše internetové a mobilní služby dohromady prostě dává smysl. Přináší to spolehlivé připojení a úsporu nákladů,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky. „Pokud si zákazník pořídí ke dvěma zmiňovaným produktům také Vodafone TV, bude cenové zvýhodnění ještě větší,“ dodává.

Konkrétní podoba tarifů

V aktuální kombinované nabídce si zákazníci mohou pořídit pevný internet o rychlosti 1 Gb/s za 599 korun místo 899 měsíčně (plus 100 korun za modem) a tarif Neomezený Super za 599 korun místo 799 korun. Komu postačí nižší rychlost připojení, může si zvolit pevný internet 150 Mb/s, vyjde v kombinované nabídce na pouhých 299 korun měsíčně, původně stál 459 korun. Modem pro tuto nižší rychlost stojí měsíčně 70 korun.

Zvýhodnění je připravené i pro toho, kdo si chce pořídit pouze pevný internet: za 1 Gb/s nově zaplatí bez modemu 699 místo běžných 899 korun. Další možností je rychlost 500 Mb/s za 599 místo 859 korun. Aktuální kampaň běží ode dneška do 30. září 2022 a detaily shrnuje internetové stránka www.vodafone.cz.

Vodafone

Mít pevné i mobilní služby pod jednou střechou u Vodafonu přináší ještě jednu výhodu. Zákazník může zůstat ve spojení také ve chvíli, kdy dojde k náhlému výpadku nebo plánované odstávce pevného internetu. Stačí si jednoduše aktivovat v aplikaci Můj Vodafone balíček mobilních neomezených dat na 24 hodin a být dál bez starostí naplno online.

Diskuze ke článku
pan nasrany
pan nasrany
Co to je za blábol, vždyť je to u Vodafone pořád.
Jiří Prokop
Jiří Prokop
Žádná sleva tam není, normální cenníková cena a navíc 500 Mbit mám i s modemem za 614Kč. asi tak k tomu se dá běžně super za 599 Kč.
Petr Paulika
Petr Paulika
Ano blíží se to už českému specifiku. Ale chtělo by to ještě o minimálně 300kc zdražit. Pak to bude dokonalé.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze