Vodafone představil „neomezený“ datový tarif Mobilní připojení Turbo

17

Vodafone dnes představil inovovanou nabídku svých datových tarifů. Potěší, že nejnižšímu tarifu Připojení pro mobil standard byl navýšen limit FUP na 250 MB a především pak nový tarif Mobilní připojení Turbo se Smart FUP 20 GB za cenu 499 Kč měsíčně, u kterého bude běžné prohlížení internetu bude zcela neomezené a pouze datově náročný provoz se po vyčerpání zpomalí.

Vodafone logo

Veškeré změny týkající se limitů, či zcela nového tarifu Mobilní připojení Turbo, jsou platné od 24. ledna, tedy od pátku. „Pro zákazníky, kteří chtějí naplno využívat síť Turbo Internet, jsme připravili dočasnou nabídku tarifu Mobilní připojení Turbo pro neomezené surfování na webu, kterou si mohou pořídit od 24. ledna do 30. dubna 2014 se slevou 50 procent. Měsíčně tak zákazník zaplatí pouze 499 korun,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Vyslyšeli jsme také přání našich zákazníků a navyšujeme všem automaticky objem dat u oblíbeného tarifu Red do sítě (resp. Red do sítě pro partnera, Red do sítě pro studenty, Připojení pro mobil standard) ze 150 na 250 MB měsíčně.“

Neomezený tarif s 20 GB Smart FUP za 499 Kč

S Mobilním připojením Turbo Vodafone představuje také tzv. Smart FUP. Díky němu budou moci zákazníci surfovat po webu stejnou rychlostí i po vyčerpání limitu 20 GB. Na 64 kbit/s se zpomalí pouze sdílení velkých souborů, stahování aplikací a streamovaný obsah. Standardní Fair User Policy (FUP) zpomalují po dosažení limitu všechny služby internetu. Sám o sobě je 20 GB limit velkorysý, a pokud je po jeho vyčerpání zpomaleno pouze vybrané penzum služeb, je to pro zákazníky velmi příznivé.

Služby internetu, které Smart FUP po vyčerpání 20 GB zpomaluje:

  • sdílení velkých souborů, například pomocí služeb Dropbox, Google Drive, iCloud nebo SkyDrive
  • streaming, například YouTube, Stream.cz a online rádia
  • stahování aplikací z obchodů

Ke zpomalení dojde po dosažení hranice 20 GB. Všechny ostatní služby internetu, jako například prohlížení webových stránek, posílání emailů, Facebook nebo hraní online her zůstávají zcela neomezené po celou dobu používání tarifu. Tarif Mobilní připojení Turbo za 499 Kč měsíčně je možné aktivovat od 24. 1. do 30. 4.. Podle slov zástupců Vodafone s nabízením tohoto tarifu počítá právě jen do konce dubna a poté si vyhodnotí, zda nabídku prodlouží (za standardní cenu) nebo tarif nahradí jiným.

Kdo si může Mobilní připojení Turbo aktivovat?

V případě, že zákazník bude chtít tarif za plnou cenu bez závazku, může si ho pořídit k jakémukoliv tarifu/předplacené kartě, pokud nemá v rámci tarifu pevně danou kombinaci služeb včetně internetu (např. neomezené nebo Red tarify). Za cenu 499 korun zákazník tarif Mobilní připojení Turbo získá, když si pořídí novou datovou SIM kartu se závazkem na 2 roky. Vodafone Passport data u tohoto tarifu aktivovat nelze.

Portfolio měsíčních datových tarifů Vodafone od 24. ledna:

Datové tarify objem dat cena zvýhodněná cena
Připojení pro mobil standard 250 MB 178 Kč -
Mobilní připojení 500 MB 500 MB 249 Kč 89 Kč
Mobilní připojení 1,5 GB 1,5 GB 399 Kč -
Mobilní připojení 4 GB 4 GB 519 Kč 259 Kč
Mobilní připojení Turbo* neomezeně 999 Kč 499 Kč

* - Tarif Mobilní připojení Turbo lze aktivovat jen do 30. dubna 2014.

Tarify Připojení na den, Připojení na 2 dny, Připojení na týden a Flexidata zůstávají v nabídce beze změny.

Promo nabídka k uvedeným měsíčním datovým tarifům:

  • pořídit si ji mohou noví i stávající, firemní i nefiremní zákazníci od 24. ledna
  • podmínkou je uzavření smlouvy na 2 roky
  • sleva 2 000 korun na tablety Samsung Galaxy Tab 3 10.1 a Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition při uzavření smlouvy na 2 roky s minimálním měsíčním plněním 490 korun
  • možnost získat k datové SIM kartě a tarifu Mobilní připojení Turbo USB modem (Vodafone K5150) za zvýhodněnou cenu 77 Kč
  • platnost slevy je do odvolání (v případě tarifu Mobilní připojení Turbo do 30. dubna 2014)
Diskuze ke článku
Endon
Lepší se to, ale pořád je to drahé. I na našem mini trhu jsou v současné době lepší nabídky, a to jak do ceny, tak i do objemu dat.
Taddy
Taky stále čekám na tarify:

UNLIMITED v síti
390,00 Kč měsíčně
neomezené volání a SMS v síti
1,50 Kč za min. nebo SMS s tarifikací: 1+1
4,50 Kč za MMS
600 MB dat

UNLIMITED síť nesíť
590,00 Kč měsíčně
neomezené volání a SMS do všech sítí
4,50 Kč za MMS
600 MB dat

2 GB dat: + 100,00 Kč
5 GB dat: + 250,00 Kč
Tomáš
Hezký večer. Je ten Smart FUP i pro ten tarif s 500MB?
děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek večera
Tomáš
Endon
Pořád to na 30 GB za 349 Kč/měsíc nemá. Ono ten, kdo potřebuje takto velká data, tak je určitě neprodatlí surfováním, nýbrž tetheringem, stahováním, sdílením cloudu atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze