Vodafone má neomezené SMS, 10 GB dat a 100 volných minut za 499 Kč

21
Vodafone má neomezené SMS, 10 GB dat a 100 volných minut za 499 Kč
Fotografie: vodafone.cz
  • V nabídce Vodafonu se objevila speciální nabídka pro datově smýšlející zákazníky
  • Vyplatí se především těm, kteří méně volají
  • Aktivovat lze tarif pouze do konce května

Vodafone si na svém e-shopu připravil pro své stávající i nové zákazníky speciální nabídku tarifu Data 10 GB. Jak název napovídá, stěžejním bodem tarifu je datový balíček o velikosti 10 GB. Současně se v tarifu nachází neomezené SMS zprávy do všech sítí a ještě 100 volných minut do všech sítí. Pakliže byste volné minuty vyčerpali, vyjde vás minuta hovoru na 3,49 Kč. Jedna MMS vyjde na 4,54 Kč. Dokoupit si můžete také data, avšak není to nic levného. 1 GB navíc vás přijde na 99 Kč.

Nyní vás jistě zajímá cena, za výše zmíněnou nabídku si Vodafone účtuje 499 Kč měsíčně. Jako výhodu lze považovat fakt, že tarif je zcela bez závazku, a vy tak můžete jeho využívání ukončit takřka libovolně. Tarif je dostupný pouze na internetových stránkách Vodafonu a pokud vás zaujal, neměli byste váhat. Dostupný totiž bude pouze do konce letošního května.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tvl, na rok 2013 je to TOP nabídka. Oh, wait...
Karel
No to je teda nabidka :-)...nevím jak to teď v Čechách chodí u těch operátorů,ale třeba ja mám po přepočtu na český peníze za 600 Kč neomezený volání do všech sítí,neomezený SMS a 100 GB dáta
Petr
A uz ma konecne i signal? :)
PetrV
To mě nedávno nabídlo O2 za 200kc neomezené volání a SMS do všech sítí , 1.5gb dat . To je také pěkné , údajně prý neveřejná nabídka , ale já mám ještě lepší takže mají smůlu :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze